Спечелете 100 грила и 100 купона по 200 лв. от Lidl

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 юни 2022

Как се участва:

Чрез покупка в Lidl за поне 30 лв. и използване на приложението Lidl Plus.

Пълни правила:

Спечели 1 от 100 грила и 200 лв. купони за пазаруване с Lidl Plus!

Лятото е тук. С дълги дни, свежи вкусове, вълнуващи пътешествия и… награди! Страхотни награди от Lidl Plus. Ще участваш ли?

През целия юни можеш да вземеш повече от любимия сезон с грил играта на Lidl. Участвай за 1 от 100 грила и 200 лв. купони за пазаруване в приложението.

Как да се включиш?

За всяка покупка в Lidl на стойност минимум 30 лв. в един касов бон в периода 01.06.2022 – 30.06.2022 получаваш възможност за участие в играта. Покупка на стойност 30 лв. дава право на 1 участие, покупка на стойност от 60 лв. – на 2 участия и т.н. до изчерпване на стойността на съответната покупка. 

А ето какви са стъпките:
- През целия юни пазарувай в Lidl
- Сканирай Lidl Plus на касата
- Регистрирай и потвърди участието си в приложението
- Toва е! Вече участваш 😊
- Повече продукти, повече участия. Всеки 30 лв. в един касов бон са нов шанс да спечелиш!

Какво можеш да спечелиш?

1 от 100 страхотни грила и 200 лв. купони за пазаруване, заредени в твоето приложение Lidl Plus.

Наградите се разиграват на случаен принцип, като всеки първи работен ден от седмицата в периода 01.06.2022 г. – 30.06.2022 г. (5 седмици) се теглят печеливши участници за 20 грила с 20 купона, всеки от които е на обща стойност 200 лв. 

Oбщо ще бъдат изтеглени печеливши участници за 100 грила и 100 купона по 200 лв. (разделени на 10 купона по 20 лв. и заредени в приложението Lidl Plus). Последните печеливши ще бъдат изтеглени на 04.07.2022 г.

Изтеглените в първия работен ден от седмицата печеливши участници ще бъдат обявени на тази страница най-късно в сряда на съответната седмица.

За всяка покупка на стойност мин. 30 лв. в един касов бон в периода 01.06.2022 – 30.06.2022, при която клиентите се идентифицират на касата с приложението Lidl Plus, те получават възможност за участие в играта. Покупка на стойност 30 лв. дава право на едно участие. Покупка на стойност от 60 лв., идентифицирана с Lidl plus, дава право на 2 участия. Покупка на стойност 90 лв., идентифицирана с Lidl plus, дава право на 3 участия и т.н. до изчерпване на стойността на съответната покупка. Когато в апликацията се генерира поне една възможност за участие, участникът ще бъде поканен да заяви желание за участие в играта директно през приложението, натискайки бутон „Потвърди участие“ (с което регистрира своето участие). С потвърждаването на участие в играта клиентският идентификатор на участника и в случай на спечелване на награда, неговото собствено и фамилно име и телефонният му номер, записани в приложението по време на регистрацията, ще бъдат предадени на „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД. Всички участници, спечелили награди, ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus. След теглене на печелившите техните имена ще бъдат обявени на www.lidl.bg/grill. Агенция Advancead / Адванс Ед ЕООД, ЕИК: 206023890/ е оторизирана да се свърже с печелившите по имейл или телефон. Печелившият участник трябва да потвърди желанието си за получаване на наградата в срок до 5 работни дни от датата на уведомяване за наградата. Ако агенцията не успее да се свърже с победител или не получи обратна връзка от него/нея в предвидения срок или ако се установи, че е предоставено невалидно ЕГН или невалиден телефонен номер, то победителят губи правото да получи своята награда, а „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД си запазва правото да изтегли допълнително друг печеливш.

Многократно участие е допустимо. Един участник може да спечели повече от една награда.

Изтеглените в първия работен ден от седмицата печеливши участници ще бъдат обявени на www.lidl.bg/grill най-късно в сряда на съответната седмица.

Активирано участие, което вече е било включено в теглене и е спечелило, не участва в бъдещи тегления.

Активирано участие, което е било включено в тегленето на награди през седмицата, в която е получено, но участникът не е спечелил награда, автоматично се прехвърля за участие през следващите седмици за целия период на играта. Прехвърлянето на активирано, но не спечелило участие продължава до спечелване на награда или до приключване на играта. Всеки участник се включва в играта с всяко активирано участие.

Тегленето на печелившите участници се осъществява посредством специален софтуер, гарантиращ спазването на случайния принцип на разпределение на наградите. Всички спечелили награди ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus и писмено по имейл, регистриран в приложението Lidl Plus, от Агенция Advancead / Адванс Ед ЕООД, ЕИК: 206023890/

Купоните на стойност 20 лв. не могат да се ползват заедно с друг купон от същия вид (за парична отстъпка в размер на конкретна сума от общата стойност на покупката и купон за отстъпка в размер на конкретен % от стойността на покупка в рамките на една и съща покупка). Отстъпката не се прилага за цигари, адаптирано мляко за деца до 12 месечна възраст, Lidl ваучер, както и заплащане на паркинг такса. Минималната стойност на покупката, за която се използва ваучерът е 20 лв.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара