Спечелете Смарт часовник Honor Band 6

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 юни 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Чувстваш ли се късметлия?🤔 

Защото ще ти се завърти главата от подаръци.🍀 

Включи се в Снак колелото на късмета и спечели промокод, ваучер или безплатен подарък за вкусно хапване. 

Направи поръчка на стойност 15 лева, за да участваш в томбола за смарт гривна - Honor Band 6… за да провериш колко калории гориш, докато снакваш. 😋

Всеки участник може да участва само с един свой e-mail. Участници, които използват фалшива онлайн идентичност или са създали фалшиви e-mail-и с цел повече участия в играта и нарушаване на механизма на играта, ще бъдат дисквалифицирани, като губят правото на спечелване на награда. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно едностранно да дисквалифицира участници без допълнително уведомление.

Всеки участник, който е подал своя имейл и е направил поръчка за над 15 лв. от онлайн магазина на Ядки Гривас (www.grivas.bg) в периода от 31.05.2022 г. до дата 30.06.2022 г., автоматично участва в теглене на томбола за голямата награда.

Участие в настоящата игра може да регистрира всеки потребител, който завърти интерактивното колело на късмета в уеб страницата на Гривас и въведе своя мейл, като има възможност за това веднъж дневно.

На 01.07.22г. между всички участници, изпълнили условието на чл. 3.3., на произволен принцип ще бъде изтеглен печеливш, който ще спечели голямата награда, опомената в 4.2. Предоставянето на спечелените награди на печелившите участници ще се извърши при условията на чл. 4.4

Всеки участвал получава награда на база това, което му се е паднало от Снак колелото на късмета.

Наградите са промокодове за процентна отстъпка в онлайн магазина на Гривас, промо кодове за 3лв. отстъпка в онлайн магазина на Гривас(могат да се използват веднага след получаване) и участие в томбола за голяма награда – Смарт часовник Honor Band 6 (теглене на победител на 01.07.22г.)

Спечелената наградата не може да бъде заменяна. Правото за получаване на Наградата е персонално и не може да бъде преотстъпвано на трети лица.

За да получи Наградата обявеният за печеливш участник трябва да изпрати на Организатора: три имена, телефон за контакт и адрес за получаване.

Промокодовете важат за период от 1 седмица след изтеглянето им.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара