Спечелете за тест 150 комплекта със слънцезащитни продукти Eau Thermale Avène

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 юни 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

На плажа или на най-високите върхове можете да се насладите на иновативните слънцезащитни продукти на Eau Thermale Avène, подходящи и за най-чувствителната кожа.

Със сигурност вече сте започнали да броите дните до лятната отпуска, когато ще релаксирате с любимите си хора и ще се насладите на слънцето. Независимо дали решите да прекарате почивката си на плажа, като придобиете златист тен и се къпете в морето, или сте от типа, който предпочита преходите в планината, грижата за кожата ви трябва да бъде приоритет за вас.

Така че, за да сте сигурни, че ще се насладите напълно на почивката си, ви каним да откриете повече за слънцезащитните продукти на Avène с ултра широкоспектърна от слънцето, включително от синя светлина и UV лъчи.

За да бъде кожата хидратирана, гладка и сияйна е необходима всекидневна грижа и защита от слънчевите UV лъчи.

Отрийте иновацията от AVÈNE
Първият слънцезащитен филтър предпазващ от Синята светлина и UV лъчи*

В кампанията са налични 150 места. Кампанията се провежда от 26 май до 30 юни 2022 г

Присъедини се към тестовата кампания на BUZZStore сега за лято без притеснения! За да се регистрираш, трябва да създадеш акаунт в нашата платформа и след това да попълниш възможно най-честно въпросника за избор на участници в страницата на кампанията. Не забравяй! Няма правилни и грешни отговори! Тези BUZZ-ъри, чийто профил е подходящ за продуктите на кампанията, ще бъдат избрани да тестват слънцезащитните продукти на Eau Thermale Avène.

Ако си избран за участник, ще получиш допълнителен имейл от нас на имейл адреса, който си предоставил, за да потвърдиш участието си в рамките на 24 часа и след това ние ще доставим комплекта за тестване директно до дома ти, безплатно. Увери се, че твоят адрес за доставка е въведен правилно в твоя акаунт.

След като получиш комплекта от нас, те насърчаваме да тестваш, оценяваш, споделяш мнение и препоръчваш онлайн и офлайн слънцезащитните продукти на Eau Thermale Avène.

СПОДЕЛЕТЕ КАК СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПОЧИВКА И РАЗКАЖЕТЕ НА СВОИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ ЗА  EAU THERMALE AVÈNE

Насладете се на почивката си и ни покажете как се грижите за кожата си под слънцето. Направете няколко изразителни снимки и/или видео, в които улавяте вашето щастливо и релаксиращо настроение, докато използвате Eau Thermale Avène. Бъдете креативни и ни изненадайте с уникални снимки. В снимките си не показвайте други брандове, които не са част от тест комплекта. След това, публикувайте вашето съдържание:

    В СОЦИАЛНИТЕ СИ МРЕЖИ: споделете впечатленията си като BUZZ-ър в кампанията на Eau Thermale Avène с мрежата си от приятели. Използвайте всяка социална мрежа, в която гласът ви ще бъде чут сред възможно най-много приятели.

В ПРЕКИ РАЗГОВОРИ: изберете няколко колеги или приятели и им разкажете как тестваните продукти се грижат за кожата ви, когато става въпрос за излагане на слънце.

Как мога да запазя продуктите безплатно в края на тестовия период?

# Харесай/Последвай страницата на BUZZStore и @Eau Thermale Avène във Facebook и Instagram и TIK TOK.

# Публикувай два публични поста на страницата си във Facebook и Instagram и ако имаш TIK TOK профил сподели интересно видео в твоя канал. Във  видеото може да споделяш мнението си за тестваните продукти и насърчаваш приятелите си да дават обратна връзка – харесвания, споделяния и коментари.

Публикациите трябва да:

    Съдържат хаштаговете на кампанията, таг на страниците BUZZStore Bulgaria и Eau Thermale Avène Bulgaria #thesunisblue #eauthermaleavenebulgaria #suncare #sunprotection #слънцезащита
    Показват тествания продукт, без да се виждат други брандове на снимката.
    Включват впечатления от периода на тестване, придружени от изразителни снимки и/ или видеоклипове, в които продуктът се появява в естествен контекст.
    Не трябва да се публикуват други публикации на конкурентни продукти в същия период на кампанията.

# Публикувай reel (видео) в профила си в Instagram / TIK-TOK за предимствата на слънцезащитните продукти и как използваш продукта на Eau Thermale Avènе, насърчавайки приятелите си да дават обратна връзка чрез харесвания и коментари. Увери се, че рийлът  e публичен.

# Публикувай минимум две Instagram сторита, показващи разопаковане на продуктите, ревю и линкване на продуктите, представени в следната онлайн аптека: ЛИНК/ОВЕ:

https://www.eau-thermale-avene.bg/slnce/slnce-grizha/slncezashchita-chuvstvitelna-kozha

# Добави хаштагoвете на кампанията: #BuzzBGAvene #thesunisblue #eauthermaleavenebulgaria #suncare  #sunprotection #слънцезащита във всички публикации в социалните мрежи.

# Информирай се за новостите по кампанията като последваш Facebook и Instagram страниците на Eau Thermale Avène BULGARIA и BUZZStore Bulgaria.

https://www.instagram.com/eauthermaleavenebulgaria/

 https://www.facebook.com/avenebg

# Качи отчет с дейностите в секция MyBUZZ (с линкове към всички публикации), така както са разписани в чл. 6.3.1-6.3.4 от Официалните правила. Линковете могат да бъдат качвани в MyBUZZ по време на цялата кампания, но не по-късно от 5 работни дни след края ѝ.

# В края на кампанията, да бъде коректно попълнен въпросника за удовлетвореност, който може да бъде намерен на страницата на кампанията. Той ще бъде достъпен в рамките на две седмици след започване на тест периода и трябва да се попълни до края на същия период, който ще е обявен на страницата или в бюлетина, който ще получите от нас.

ДОПЪЛНИТЕЛНА АКТИВНОСТ В КАМПАНИЯТА НА EAU THERMALE AVÈNE

# Публикувай статия в собствения си блог, ако имаш такъв ИЛИ във форум/ група в социалните мрежи, в която си активен.

# Публикувай креативно видео в профила си в Tik-Tok, показвайки тестваните продукти – това е част от условията по горната точка.

# Публикувай видео в YouTube с впечатления от тест кампанията.

Ако имате въпроси или затруднения по време на процеса на финализиране на проекта, ще се радваме да ви помогнем, като ни изпратите имейл на support@buzzstore.bg

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара