Спечелете 10 продуктови пакета OREO

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1. @elicvetka_p
2. @anavchkova
3. @f.berberska
4. @petra.d.p
5. @danna_manna
6. @danielatsvqtkova
7. @val_val_8
8. @dimi.p
9. @sonqshopova
10. @mitkoontrip

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Искаш ли да опиташ новия вкус OREO Remix?1👀Ако отговорът е да, то виж как можеш да спечелиш 1 от 10 продуктови пакета OREO:

👉 Последвай профила ни
👉 Тагни приятел, с когото би споделил наградата

Играта продължава до 22.05.2022 г. включително. 

Ще изтеглим на случаен принцип 10 печеливши и ще ги обявим в коментар под поста и на Story до 24 часа след крайния срок за участие. Участието не е обвързано с покупка.

Играта се организира и повежда на територията на Република България чрез Instagram.

Печелившите участници, коментирали под поста-игра, ще бъдат известени с таг и лично съобщение в Instagram и ще им бъде предоставен телефон, на който могат да предоставят данните си за доставка на наградата. В случай, че печелившите участници не забележат личното съобщение, то следва да се свържат допълнително на лично съобщение с профила на OREO България в Instagram (https://www.instagram.com/oreobulgaria/). В случай, че печелившите участници не желаят да предоставят изисканата информация, те губят правото да получат наградата си. Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

За целия период на Играта, един участник (едно физическо лице) може да спечели максимум една награда.

За периода на играта СА ПРЕДВИДЕНИ 10 бр. продуктови пакети OREO, включващи: 1бр. OREO Original 176g, 1бр. OREO Remix 157 g, 1бр. OREO Original 154g, 2бр. OREO Original 66g , 1бр. OREO Brownie 154g , 1бр. OREO Strawberry Cheesecake 154g, 1бр. OREO Golden 154g,  
1бр. OREO Bitray 264g, 1бр. OREO Classic 396g, 1бр. OREO Double Stuff 157g, 1бр. OREO Crumbs 300g, 1бр. OREO Powder 300g.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката.

Краен срок - 22 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара