Спечелете електрическа тротинетка, смарт часовник и безжични слушалки

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Пресиана Паскалева – тел: 0894970***
Звезделина Златева – тел: 0882245***
Габриела Кирилова – тел: 0886044***

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Общо 3 бр. награди:

    1 бр. Електрическа тротинетка XIAOMI MI 1S 250W
    1 бр. Часовник Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro
    1 бр. Безжични водоустойчиви слушалки ZENKABEAT

Един участник може да спечели само 1 награда.

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

За да участва в Играта Участникът трябва да:

    Отговаря на условията за участие в Играта в т.4.;
    Да има навършения 18 години;

    За да участва в Играта, всеки участник трябва да изпълни следните стъпки: 

Стъпка 1 : Да даде своя глас за любимото си барче на бранд Elit Bars. 

Стъпка 2: Да се регистрира в контактната форма на на  elitbars.elit-p.com , като даде валидни име и фамилия, имейл адрес, мобилен телефонен номер и се съгласи, че приема правилата на Играта и политиката за поверителност; Съгласявайки се, участникът потвърждава, че ако спечели, имената и телефонният му номер ще бъдат публикувани на www.elitbars.elit-p.com (със заличаване на последните 3 цифри, пример: +359888123***) .

    Теглене на победители: тегленето ще се извърши чрез софтуер, на случаен принцип, до 10 (десет) работни дни след края на Играта.

    Обявяване на победителите: Обявяването на победителите се извършва до 5 (пет) работни дни, считано от датата на тегленето на победителите. Победителите се обявяват на интернет страницата на Играта: elitbars.elit-p.com. Обявяването става чрез публикуване на имената на изтеглените победители и техните телефонни номера, със заличени последните 3 цифри, с цел сигурност и защита на личните данни (пример :+359887 123***).

    Получаване на награда: Всеки печеливш участник ще получи спечелената от него награда в рамките на 45 (четиресет и пет) работни дни считано от обявяване на победителите в Играта. В този период Организатора ще се свърже с победителите, които се ангажират да предоставят своите лични данни и адрес за доставка на Организаторът. Наградите ще бъдат доставени с куриер, за сметка на Организатора, до всеки печеливш участник. Служителите на куриерската фирма ще посетят адреса на печелившия участник само веднъж. В случай че участникът не бъде открит на адреса и служителят на куриерската компания не може да предаде наградата, то куриерите ще съхраняват в срок от 7 работни дни наградата в най-близкия им офис, откъдето печелившият участник трябва да я получи лично. Ако в срок от 7 работни дни печелившият участник не посети офиса на куриерската компания, за да получи наградата си, същият губи право да получи наградата.

    Наградите се получават само от лицето, изтеглено за печеливш или от надлежно упълномощено лице, с изрично пълномощно с нотариална заверка на подписа. Не се допуска получаването на наградата от друго лице.

Краен срок - 6 юни 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара