Спечелете парични награди - 1х1500 лв. и 2х250 лв. в конкурса на Answear

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 юни 2022

Как се участва:

Чрез качване на снимка в instagram.

Пълни правила:

МЕЖДУНАРОДЕН ФОТОКОНКУРС ART FOOD INSPIRATIONS

Представяме ви една галерия от вкусове, аромати и цветове в снимки. Те ще предизвикат сетивата и ще провокират апетита Ви: като в най-добрите кулинарни шоута.

Предизвикаме те да се включиш в пиршеството на изкуството наречено храна.

Нямаме изискване за дрескод и сме отворени денонощно.

Изкуството е навсякъде! Огледай се, покажи ни го и вдъхнови всички!

Правила на конкурса:

1. Направи снимка, вдъхновена от момент, свързан с храната
2. Добави кратко описание на историята зад нея
3. Качи я в Instagram, като непременно добави #foodspirationBG и тагни @answear_bg на снимката

Наградите са наистина изкушаващи:
Основна награда:
1500 лева
Две допълнителни награди по 250 лева

Участник в Конкурса (наричан по-нататък „Участник”) може да бъде само физическо лице, което:

а) е навършило 18 години, най-късно в деня на записване за участие в Конкурса;
б) е потребител и не участва в конкурса с цел, която е свързана с търговска дейност;
в) живее на територията на България;
г) има свой публичен профил в Instagram,
д) отговаря на условията за участие в Конкурса, посочени в настоящия Правилник.

След публикуването на Конкурсната работа в Instagram, по начина, посочен в §3, ал. 3 по-горе, Участникът предоставя на Организатора неизключително право върху представената от него Конкурсна работа и се съгласява Организаторът да разпространява образа на Участника или трети лица, които са представени в Конкурсна работа, за продължителността на Конкурса и шест месеца след края му, на територията на целия свят, в следните области на употреба:

а) в областта на записването и размножаването на Конкурсната работа - производство на копия от Конкурсната работа с помощта на цифрова технология, въвеждане в паметта на компютър и други подобни устройства;

б) в обхвата на разпространение и възпроизвеждане на Конкурсната работа - публично представяне на Конкурсната работа по такъв начин, че всеки да има достъп до нея на място и време, избрано от него, включително и не само:

в) разпространение на Конкурсната работа в Интернет, по-специално в уебсайтове и в социалните медии (Facebook, Instagram, Linkedin) интернет магазин Answear воден в домейните www.answear.bg com / hu /ro / ua / sk / cz / gr / hr/ cy  и на страниците на конкурса https://lifespirationstartshere.answear.bg/

    Участникът може да участва в Конкурса с повече от една Конкурсни работи.
    Правилно публикуваните и описани съгласно ал. 3 по-горе Конкурсни работи ще бъдат оценявани от конкурсна комисия (наричана по-нататък: „Комисия”), назначена от Организатора.
    Комисията ще разгледа Конкурсните работи, заявени за участие по време на периода на Конкурса и ще определи най – добрите Конкурсни работи, като ще се вземат предвид качеството, креативността и атрактивността на Конкурсните снимки и интерпретацията на Лозунга.

Информацията за резултатите от конкурса ще бъде публикувана в Уебсайта на конкурса в срок от 14 дни след края на Конкурса.

    В Конкурса ще бъдат присъдени:

    Една голяма награда от 1500 лева
    Две допълнителни награди от 250 лева

    Всеки, който получи награда в конкурса, ще бъде наричан по-нататък Лауреат.

    В допълнение към наградата, Организаторът ще присъди на всеки Лауреат парична награда в размер, равен на 11,11% от наградата. Размерът на паричната награда ще съответства на размера на данъка върху дохода, начислен на Лауреата във връзка със спечелването на Конкурса. Участникът се съгласява, че преди да бъде издадена Награда, паричната награда ще бъде изтеглена и внесена по сметката на съответната данъчна служба в Полша от Организатора, като платец на фиксирания данък върху доходите на физическите лица, дължим от спечелването на Конкурса. 

    Победителят декларира, че е запознат със задължението си да декларира и внесе данъците, дължими във връзка със спечелването на Конкурса.

    Лауреатите в Конкурса ще бъдат уведомени за победата в съобщение, изпратено от Организатора във вътрешната система за кореспонденция чрез платформата Instagram. Лауреатът е длъжен да потвърди по същия начин в рамките на 5 дни, че е получил информация за печалбата и да изпрати информацията, изисквана от Организатора на посочения имейл адрес, по-специално: име и фамилия, адрес за изпращане на Наградата, банкова сметка и данни за отчитане на данъка върху доходите на физическите лица, дължим при спечелването на конкурса.

    Ако поради някаква причина Организаторът не може да се свърже с Лауреата в Конкурса или не получи отговор на известието за победата в рамките на 5 дни, той си запазва правото да присъди Наградата на друг Участник.

    Лауреатът в Конкурса може да подаде декларация за отказ да приеме Наградата в рамките на 5 (пет) дни от получаване на уведомлението за Наградата.

    Никаква Награда в конкурса не може да бъде заменена с друга предметна награда.
    Паричнте награди ще бъдат преведени по банков път на сметка, посочена от победителите.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара