Спечелете 30 оригинални тениски, 30 оригинални шапки и 30 кинобилета за 'Топ Гън: Маверик'

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

оригинална тениска
R.T.
А.С.
А.Б.
А.С.
В.П.
К.Р.
К.М.
М.С.
М.П.
Н.В.
Н.В.
Н.Р.
Р.Х.
С.К.
С.О.Д.
оригинална шапка
А.П.
В.К.
Г.Х.
Д.Й.
Е.А.
И.В.
И.А.
К.К.
М.И.Г.
М.С.Н.
Н.Ж.
Р.Т.
С.С.
Т.М.
Ф.П.

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Наградите са само и единствено 30 бр. кинобилета за филма „Топ Гън: Маверик“ и 30 бр. оригинални награди от филма „Топ Гън: Маверик“, които са само и единствено:

    15 бр. оригинална тениска от филма „Топ Гън:Маверик“
    15 бр. оригинална шапка от филма „Топ Гън: Маверик“

Участниците следва да се регистрират за участие в Играта като се регистрират на интернет страницата www.kino.nova.bg/film с посочването на своите имена, имейл и информация в кое кино желаят да гледат филма „Топ Гън: Маверик“ , както и да посочат отговор в анкета, състояща се от 4 (четири) въпроса, с по един възможен верен отговор от 3 (три) зададени.

Победителите се избират чрез жребий измежду всички Участници дали по един верен отговор на всички 4 (четири) въпроса в рамките на периода на провеждане на Играта - 15 май 2022 г.– 29 май 2022 г.

Не се допуска размяна на наградата за паричната ѝ равностойност и/или други материални или нематериални изгоди от филма „Топ Гън: Маверик“, или което и да е друго филмово заглавие, дистрибутирано от „Форум Филм България“. Наградата не подлежи на връщане и прехвърляне.

Детайлите за получаването на конкретната награда от спечелилия Участник следва да се уточнят с представител на „Форум Филм България“ ЕООД. В случай че спечелилият Участник не отговаря на съобщенията, изпратени му до e-mail адреса, посочен в регистрацията, и в рамките на 3 (три) дни от обявяването на печелившите не осъществи контакт с Организатора, за печеливш се обявява следващ Участник, изтеглен с жребий.

Предметната наградата се предава от „Форум Филм България“ ЕООД на касите на посоченото от победителя кино, посочено предварително от победителя по имейл, след като е запитан от Организатора за това. Кинобилетите могат да се ползват в периода от 02.06.2022 г. до 16.06.2022 г. Кинобилетите са валидни до 16 юни 2022 г. включително и могат да се ползват в киносалоните на Синема Сити и кино Арена на територията на Република България, според програмата на кината, в ден и час, избран от победителя. Кинобилетите не важат за 4DX формат. Кинобилетите важат само и единствено за филма „Топ Гън: Маверик“. Организаторът не носи отговорност, ако в избрания ден и час от победителя филмът „Топ Гън: Маверик“ не се излъчва в посоченото от него кино или ако в периода, в който предметната награда се намира в избраното от спечелилия Участник кино, спечелилият Участник е възпрепятстван да си я получи. В този случай, наградата се изпраща обратно при Организатора и при желание от страна на спечелилия Участник се изпраща повторно с куриер, за негова сметка.

Краен срок - 29 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара