Спечелете 15 продуктови пакета от Suchard

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Габриела Николова
Silwij HRistowa
Petq Angelova
Ася Кършева
Ирена Стойнева
Evelina Petkova
Ана Въчкова
Илина-Йонко Терзиеви
Галина Енева
Енгюл Ердинч
Теодора Котупанова
Vanq Jordanova
Violeta Dimitrova
Krasimira Petrova
Нана Илиева

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

💗 ИГРА 💗

Имаш ли любим Suchard вкус? А искаш ли да спечелиш цял пакет с кутии от него?

За да участваш в играта ни, с шанс да си 1 от 15 печеливши, то е нужно само да:
✨Оставиш коментар, в който посочваш кой Suchard вкус искаш да спечелиш и ни разказваш любим спомен, свързан с него.

Тегленето на печелившите ще се състои до 24 часа след края на играта. Обявяването на печелившите участници ще бъде предмет на отделен пост, който ще се публикува на страницата във Facebook до 24 ч. след края на Играта. За всеки печеливш ще бъде посочен линк към профила му/й във Facebook.

Печелившите участници, коментирали под поста-игра ще бъдат известени с лично съобщение във Facebook и ще им бъде предоставен телефон, на който могат да предоставят данните си за доставка на наградата. В случай, че печелившите участници не забележат личното съобщение във Facebook, то следва да пишат допълнително на лично съобщение на страницата на Suchard Bulgaria във Facebook (https://www.facebook.com/suchard.bg). В случай, че печелившите участници не желаят да предоставят изисканата информация, те губят правото да получат наградата си. Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

За целия период на Играта, един участник (едно физическо лице) може да спечели максимум една награда.

За периода на играта СА ПРЕДВИДЕНИ 15 бр. продуктови пакети Suchard. Всеки продуктов пакет включва: 1бр. Suchard Aida 126g, 1бр. Suchard Figaro 153g, 1бр. Suchard Lucia 149g, 1бр. Suchard Noir 153g, 1бр. Suchard Carmen 121g.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или позвъняване от куриера. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката.

Краен срок - 22 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара