Спечелете 30 подаръчни комплекта от Hellmann’s

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 14 юни 2022

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Става горещо!
Не, не заради времето, а защото Hellmann’s отново ще раздава награди на всички грил специалисти.

Ако се чувстваш такъв, отговори ни на въпроса:
Кое е твоето най-голямо грил предизвикателство?
🍆Зеленчуците
 🥩месото

Отговори ни в коментар дали приготвянето на перфектно гриловани зеленчуци, или перфектно изпеченото месо, e твоето най-голямо предизвикателство зад барбекюто и участвай за един от 10 подаръчни комплекта Hellmann’s.🎁

Участието в Кампанията за всички награди награди не е обвързано с покупка.
Всеки участник, който отговаря на условията, описани в т.3 и 4, има право да участва.
Участието в тази Kампания включва пълното познаване и приемане на условията на този Официален правилник.

На съответните дати (на седмичен принцип):
25.05.2022;
01.06.2022;
08.06.2022,
ще бъдат публикувани общо три анонсиращи поста на фейсбук страницата на Hellmann’s Bulgaria.

За да участва в Играта, Участникът трябва да:
1. Отговаря на условията за участие в Играта, съгласно настоящите правила и да притежава валидна регистрация/профил в сайта facebook.com;
2. Да посети Facebook страницата на Hellmann’s Bulgaria на адрес: https://www.facebook.com/hellmannsbulgaria
3. Да отговори в коментар под съответния пост на зададения въпрос

От участниците, отговорили в коментар под съответния седмичен пост, всяка седмица се теглят 10 подаръчни продуктови комплекта Hellmann’s.

Печелившите Участници се теглят на томболен принцип между всички участници в седмичната игра, изпълнили конкретното условие в срока на провеждането ѝ, освен ако в правилата не са указани други условия. Тегленето на печелившите се извършва в присъствието на трима служители на Организатора, като за целта се съставя и Протокол.

Печелившите Участници се обявяват на Facebook страницата на Hellmann’s Bulgaria в коментар под всеки анонсиращ пост до 22:00 ч. в деня, следващ края на периода на участие в седмичната игра.

Печелившите Участници трябва да се свържат с Организатора на посочения мейл в срок от 10 (десет) работни дни, считано от датата на обявяване на победителя, с което да подадат данни за доставка на наградата (три имена, адрес за доставка и телефон за връзка) на имейл promo@bplusred.com.

Предоставяните награди са предметни. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани на трети лица.

В случай, че спечелил Участник не потърси наградата си в рамките на 10 работни дни след обявяване на печелившите, Организаторът има право да откаже изпращането на награда на този Участник и да присъди наградата на друг Участник, избран на същия принцип.

Наградите се изпращат по куриер за сметка на Възложителя на посочения адрес в срок до 20 (двадесет) работни дни от получаването на данните на спечелилия Участник.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара