Спечелете безжични слушалки, безжични слушалки с микрофон и спортни слушалки Skullcandy

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 20 юни 2022

Как се участва:

Чрез оставяне на ревю.

Пълни правила:

Играта представлява томбола, за участието в която е необходимо заинтересованото лице да:

    Закупи продукт с марка Skullcandy от интернет страницата на Организатора – www.ozone.bg;
    Да има регистрация на собствен профил в интернет страницата на Организатора – www.ozone.bg;
    Да напише коментар в продуктовата страница на продукт с марка Skullcandy в интернет страницата на Организатора – www.ozone.bg.

Забранени са действия от страна на участници в томболата, с които се цели вероятността за спечелване на награда да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Общи условия.

При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът на играта си запазва правото да дисквалифицира съответния участник или участници, да свали от томболата неговите/техните участия и да го/ги лиши от правото да получи/получат спечелената в резултат на такива действия награда или награди. Организаторът запазва правото си да дисквалифицира всеки участник, който не спазва настоящите Общи условия.

Всяко лице, което е спазило изискванията на т. 6 от настоящите Общи условия, има шанс да спечели една от следните награди:

    Безжични слушалки с микрофон Skullcandy - Hesh Evo
    Безжични слушалки Skullcandy - Grind, TWS
    Спортни слушалки с микрофон Skullcandy - Dime, TWS

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. При отказ да бъде получена наградата, правото за нейното получаване се погасява. В такъв случай е възможно да се изтегли втори печеливш.

След приключване на играта, се извършва теглене на трима печеливши участници на случен принцип. Печелившите участници биват уведомени дали печелят награда посредством интернет страницата на Организатора, както и посредством имейл или телефонно обаждане. Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни данни за контакт по имейл, предоставени от спечелилия участник. В такъв случай и ако Организаторът успее да се свърже с печелившия участник, ще пренасочи наградата към правилния имейл.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара