Спечелете детско столче за кола Cangaroo

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Никол Венкова Стоилкова

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Като социална и отговорна медия, ние, от радио “MAGIC FM”, ще обърнем внимание на неглижирането на безопасното пътуване на децата в колите.

Много родители не слагат децата си в обособени столчета или седалки за пътуване, не ги карат да слагат колани и не се замислят, че така ги поставаят в опасност. А идва лятото – време е за дълги пътувания, които е добре да ни носят само радости и по време, на които не трябва да забравяме да обезопасяваме децата си със столчета и колани. Като шофираме разумно, ние, от “MAGIC FM” вярваме, че сме направили всичко необходимо семейството ни да пристигне живо и здраво.

На определени места в програмата на радио “MAGIC FM” ще излъчваме   джингли  за кампанията с  гласовете на водещите, в които ще напомняме на  слушателите да бъдат внимателни и да обезопасяват децата си, като използват детско столче в автомобилите си, докато са на пътя.

Отделно, в специално изработен клип, ще призоваваме слушателите да се включата в кампанията като се регистрират във формата за участие за игри в сайта на www.magic.bg.  В края на кампанията, в най- празничния ден за децата - 1 юни в сутрешната програма на радио “Magic FM”,  Митко Павлов ще изтегли един печеливш от всички регистрирали се участници, който ще спечели детско столче за автомобил, осигурен от спонсора.

Краен срок - 1 юни 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара