Спечелете Капсулна кафе машина Caffitaly System IRIS S27

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 май 2022

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

☕️GIVEAWAY🎁

Последвай @caffitaly_bulgaria в инстаграм, и отбележи двама свои приятели в коментар под тази снимка с които редовно ще си пиеш кафето, ако спечелиш!

Колкото повече коментираш и отблелязваш , толкова по-голям е шанса да спечелиш тази страхотна кафе машина от Caffitaly. bg с цвят по избор от теб - Червен, Сив и Карбон!

Описание на подаръците: На 01.06.2020 г, ще бъде даден като подарък един брой Капсулна кафе машина Caffitaly System IRIS S27 на стойност 165,00 лв., с цвят по избор от печелившия – червен, сив или карбон.

Наградата ще бъде изтеглена на случаен принцип сред всички участвали за периода на кампанията и отговорили на всички условия в играта.

Наградата се получава с доставка за сметка на ЦДС ГРУП ООД. Победителят има срок от 7 дни от уведомлението да потвърди чрез лично съобщение в профила в Instagram @caffitaly_bulgaria, че приема подаръка, и да предостави данни за контакти адрес за доставка.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара