Спечелете iPhone 13 mini, 30 комплекта Philips и 30 фотоапарата Fujifilm

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 10 юли 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукти TRESemmé и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

При регистрация на касова бележка със закупен един продукт с марка TRESemmé на минимална стойност от 5 лв. може да спечелиш награда „Фотоапарат за моментни снимки“ или „Комплект уреди за коса Philips“. При регистрация на касова бележка със закупени продукти TRESemmé на минимална стойност от 17 лв. може да спечелиш награда „iPhone 13 mini“. 

Тегленето на наградите ще се извършва всеки понеделник в периода на промоцията. За първите седем седмици на промоцията (от 30.05 до 04.07.2022 г. включително) са предвидени за спечелване по 3 броя Фотоапарат за моментни снимки и 3 броя Комплект уреди за коса Philips. За последното теглене в промоцията (11.07.2022 г.) са предвидени за спечелване по 9 броя Фотоапарат за моментни снимки, 9 броя Комплект уреди за коса Philips и 6 броя iPhone 13 mini. Всички печеливши касови бележки не участват в следващи тегления.

Като системни съобщения всеки един участник може да получи едно от изборените съобщения при регистраци на код:

    Регистрацията ти е успешна! Вече участваш „Х“ брой пъти за една от наградите - Фотоапарата за моментни снимки, комплекта уреди за коса Philips, iPhone 13 mini. Пази касовата бележка до края на играта.

    Касовата бележка е вече регистрирана! За повече информация се обади на 088х ххх ххх.

    Достигнат дневен лимит за участие в играта. За повече информация се обади на 088х ххх ххх (според тарифният ти план).

    Игарата на TRESemme стартира на 23.05.2022г.

    Играта на TRESemme е приключила на 17.07.2022! Благодаря за интереса. Очаквайте още вълнуващи игри на TRESemme скоро!

Участващи опаковки във всички търговски обекти:

За да участвате в Промоцията за фотоапарат за моментни снимки, комплект уреди за коса Philips или за iPhone 13 mini, трябва да закупите от търговски обект продукт/и с марка TRESemmé от следните опаковки:

    Име на продукта     Разновидност
1     TRESemmé Colour Shineplex     Шампоан, балсам, маска за коса
2     TRESemmé Keratin Smooth     Шампоан, балсам, маска, спрей за топлинна защита
3     TRESemmé Biotin + Repair     Шампоан, балсам, маска, спрей за топлинна защит
4     TRESemmé Collagen + Fullness     Шампоан, балсам, стилизиращ крем за обем
5     TRESemmé Purify & Hydrate     Шампоан, балсам
6     TRESemmé Botanique Nourish & Replenish     Шампоан, балсам, маска за коса
7     Лак за коса Extra Hold 4     
8     Лак за коса Freeze Hold     
9     Сух шампоан DAY 2 Volumising     
10     Мус за коса Volume & Lift Heat Protect Mousse     
11     Мус за коса Curl Conditioning Mousse     

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

Фотоапарат за моментни снимки FUJIFILM INSTAX MINI 11 + фотохартия INSTAX COLOR MINI BLACK FRAME - 30 броя

Комплект уреди за коса Philips - 30 броя:
Сешоар Philips BHD530/00
Маша за коса Philips BHB871/00
Преса за коса Philips BHS674/00 

iPhone 13 mini - 6 броя

За да участва за награда фотоапарат за моментни снимки или комплект уреди за коса Philips, участникът трябва да закупи в рамките на промоционалния период поне 1 (един) продукт с марка TRESemmé на минимална стойност от 5 лв. от свободно избран обект, предлагащ продукти под марка TRESemmé.

За да участва за награда iPhone 13 mini, участникът трябва да закупи в рамките на промоционалния период продукти с марка TRESemmé на минимална стойност от 17 лв. от свободно избран обект, предлагащ продукти под марка TRESemmé.

След това участникът трябва да посети уебсайтa www.trespromo.seen.bg, да въведе ръчно номера на касовата бележка и мобилен телефон за връзка.

Регистрация на касова бележка извън периода на провеждане на Промоцията няма да бъде възможна. Промоцията предвижда свободна и валидна регистрация на касови бележки до 23:59:59 часа на 17.07.2022 г.

Тегленията на всички награди ще се реализират чрез специално разработен за нуждите на промоцията софтуер, който ще изтегля на случаен принцип измежду всички успешно регистрирали се в играта участници. Тегленията на наградите фотоапарат за моментни снимки и комплект уреди за коса Philips ще се реализират всеки понеделник в периода на промоцията измежду всички учатници успешно регистрирали касова бележка. Тегленията на наградите iPhone 13 mini ще се реализират до три дни след края на промоцията, като спечелилите участници ще бъдат уведомени веднага със SMS на посочения при регистрация мобилен номер.

Регистрирани касови бележки със закупени продукти TRESemmé, с които вече е спечелена една от промоционалните награди, не участват в други тегления за награди.

Участниците трябва да пазят като доказателство и съхраняват целостта на всички касови бележки или снимки на касови бележки, които са регистрирали и с които са спечелили награда. Организаторите запазват правото си да изискват снимка на печелвши касови бележки с цел потвърждение на печелившите.

Един участник може да спечели само по един брой от предметните награди.

Един участник може да направи максимум 3 (три) регистрации в рамките на денонощие (24 часа).

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда, вещ или услуга.

За да получат спечелената си награда, печелившите участници са длъжни да запазят и предадат на куриера печелившата/те касова/и бележка/и.

Участниците, спечелили награда фотоапарат за моментни снимки, комплект уреди за коса Philips и iPhone 13 mini, ще бъдат известени със SMS на посочения от тях мобилен номер. В SMS-а ще им бъде предоставен телефонен номер, на който печелившите участници трябва да се обадят в срок до 5 (пет) дни, след като са известени, че печелят награда, за да предоставят данни за доставка (три имена, ЕГН и адрес). Ако спечелилият не се обади в този срок, ще бъде подсетен с допълнителен напомнящ SMS на мобилния номер еднократно и ако не бъде открит, наградата ще бъде насочена към резервните изтеглени спечелили.

В рамките на 30 (тридесет) работни дни, след като са предоставени данните за доставка, наградата ще бъде доставена безплатно с куриер на посочения адрес. Ако спечелилият не може да бъде открит на посочения от него адрес, спечелената награда може да бъде взета лично в 10-дневен срок от склад на Организаторите след предварителна уговорка. В случай че спечелилият наградата откаже да я получи или не отговоря на правилата на Промоцията и наградата не може да му бъде предоставена, Организаторите на Промоцията си запазват правото да преотстъпят наградата на следващ участник.

Наградите се предоставят само и единствено на участници, имащи право на участие в Промоцията, срещу представяне на печеливша касова бележка или касови бележки, с които е спечелена наградата, и представяне на документ за самоличност.

Организаторът не носи отговорност за непредоставяне  на  някоя от наградите, ако участникът не бъде открит на предоставения от него телефон за контакт, както и в случай, че е предоставил неактивен или некоректен телефон за контакт, или не е предоставил телефон за контакт, както и в случай, че не изпрати снимка на касовата бележка или касовите бележки, с която/които е спечелил наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара