Спечелете апарат за кръвно налягане Microlife BP A3 Plus

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Р. Йовчева - ******va@abv.bg

Как се участва:

Чрез попълване на анкета.

Пълни правила:

Начин за провеждане на Промоцията, награди и получаване на наградите

В уеб сайта има изградена форма за участие в томбола, като сред всички потребителите, направили редовна регистрация през формата, ще бъде изтеглена награда – 1 бр. апарат за измерване на кръвно налягане Microlife BP A3 Plus, с патентованата технология AFIB, извършваш и автоматично проследяване за предсърдно мъждене.

За да участва в томболата за спечелване на награда, участникът трябва да попълни анкетата – отговаря на 3 въпроса, въвежда име и фамилия, както и своя e-mail адрес.

Наградата по т. 10 ще бъдат изтеглена на лотариен принцип, в периода 01.06.2022 – 05.06.2022 г.

Победителят ще бъдат известен по e-mail за това, че печели и как да получи наградата си.

Не се допуска замяна на спечелената награда срещу стойността им в пари, както и други замени.

Всеки участник може да участва в Промоцията само веднъж. Участници, които се регистрират повече от един път ще имат само едно участие в томболата за спечелване на наградата.

Участие в Промоцията могат да вземат:
- Физически лица, постоянно пребиваващи на територията на Република България, навършили 18 години

В Промоцията не могат да участват:
- Служители на Самоконтрол ООД и обслужващата агенция, която съдейства за организиране на промоцията.

Участието в Промоцията е незадължително и доброволно.

Спечелилият награда в Промоцията е длъжен:
• При получаване на наградата да докаже че данните му съответстват на данните, описани в регистрацията, която са направили на http://zashtitisarceto.microlife.bg;
• Да предостави лични данни: три имена, ЕГН, които се изискват за процедурата по получаване на наградата, след като бъде уведомен, че е печеливш.

В случай, че Организаторът не може да се свърже с победител или победителят не иска наградата си или не я потърси, до 25.06.2022 г. Организаторът изтегля нов победител от всички регистрирани участници. В случай, че нито победителят, нито допълнително изтегленият потребител не потвърди наградата си, тя няма да бъде предоставена.

Наградите ще бъдат изпратени за сметка на Организатора в периода 06.06.2022 – 30.06.2022

Участвайки в промоцията и осъществявайки редовна регистрация за томболата, всеки един участник се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава продуктови съобщения от Самоконтрол ООД. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до Самоконтрол ООД на посочените адрес или e-mail за контакти.

Краен срок - 31 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара