Спечелете пролетни якета, шапки и брандирани чорапи от Finlandia

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 29 май 2022

Как се участва:

Чрез покупка на водка Finlandia от магазини Kaufland.

Пълни правила:

Продуктите, участващи в Кампанията („Участващи продукти”), са както следва:  

Продукти САМО от магазинната мрежа на Кауфланд България: •  Vodka Finlandia Classic (0,7l, 1l)

За да се включат в Кампанията,  Участниците трябва да закупят в периода на Кампанията поне един от Участващите продукти в магазинната мрежа на Кауфланд България и след това да регистрират в периода на Кампанията снимка на касовата бележка, удостоверяваща покупката, като:

1. влязат на уебсайта finlandiapromo.com и попълнят регистрационната форма, посочвайки своите:

(*) Име и фамилия
(*) Дата на раждане
(*) Електронен адрес
(*) Качи снимка на касовата бележка, удостоверяваща покупката
(*) Запълнят полето, посочвайки съгласие с настоящите Правила, включително за обработването на личните им данни за целите на участието му в Кампанията

Всички полета, маркирани със *, са задължителни. Регистрационната форма се приема на началната страница на www.finlandiapromo.com от секцията, комуникираща тази Кампания.

След като попълнят регистрационната форма, Участниците трябва да натиснат бутон “Изпращане”. Организаторът/Възложителят не носи отговорност за онлайн регистрации, които не са достигнали своята дестинация, поради, но не само, технически проблеми извън контрола на Организатора/ Възложителя, загуби, забавяния или всякакъв друг проблем с регистрацията в Кампанията, свързан с интернет връзката или интернет доставчика на потребителя, който иска да се регистрира в Кампанията.  

В периода на Кампанията всеки Участник може да направи най-много 1 регистрация на седмица и да спечели само една награда на седмица. В случай, че в периода за регистрация за дадено теглене Участник направи повече от една регистрация, всяка такава регистрация след първата няма да бъде допускана до участие в Кампанията.

Участниците следва да съхраняват всички касови бележки, регистрирани по време на Кампанията до 15 дни след публикуването на последния списък с печеливши.

Организаторът запазва своето право да поиска и провери всяка касова бележка, доказваща покупката на Участващ продукт по всяко време и може да поиска от Участник доказателство за притежанието на бележката в оригинал преди и след регистрацията за Кампанията.  

Всяка касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж за целите на Кампанията. Всеки опит за измама от страна на Участник ще води до изключването на този Участник от Кампанията.

Участници, които използват временни електронни пощи, не могат да се  регистрират за Кампанията. Организаторът запазва правото си да проверява тези случаи и да изключва подобни регистрации от Кампанията. Ако Участник спечели награда чрез манипулиране на механизма и правилата на регистрация и участие, то тогава той се счита за неправомерен и наградата няма да му бъде предоставена. Ако това е установено след получаване на наградата, Участникът е задължен да я върне на Организатора.

Организаторът запазва правото си да променя правилата на Кампанията по време на Кампанията без известие. Промените влизат в сила от момента на публикуването им на finlandiapromo.com/terms-and-conditions

Наградите, които ще бъдат раздадени в рамките на Кампанията, са:

• 20 x якета Finlandia
• 40 х шапки Finlandia
• 50 х чифта чорапи Finlandia

Наградите не могат да бъдат заменяни за парична равностойност и не могат да бъдат преотстъпвани.

Печелившите от Кампанията се избират на случаен принцип чрез автоматично обработване на предоставените лични данни, без човешка намеса. Наградите се изтеглят на случаен принцип чрез електронно теглене. Тегленето се извършва чрез споменатия в Секция 9. метод.

 Печелившите се определят чрез електронно теглене на случаен принцип.

Ако потребител спечели награда ще трябва да попълни форма с данни за:

    адрес за доставка
    телефон за връзка

Всяка награда ще се изпраща до адреса посочен във формата.

Ако печелившият не отговаря на изискванията за получаване на наградата, то те ще бъдат дисквалифицирани от играта и наградата няма да бъде предоставена.

Наградите за дадено теглене се изпращат от и за сметка на Възложителя по куриер до 30 (тридесет) работни дни от датата на публикуване на списъка с потвърдените печеливши за дадено теглене до адреса, посочен от печелившия при контакта с Организатора. При доставката на наградата куриерът следва да провери самоличността и възрастта на печелившият и ако те не отговарят на посочените при регистрацията, той губи правото да получи наградата.  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара