Спечелете иновативен сешоар Philips със SenseIQ Технология

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: @kremena_babanova

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

💢ВРЕМЕ Е ЗА ПОДАРЪЦИ!💢

Знаете, че много рядко правя косата си у дома, просто защото ми е много по-лесно да отида при моята фризьорка и да се оставя на грижите й :) От @philipsbg също знаят това, но ме предизвикаха да опитам сама, у дома, с 3 нови уреда за стилизиране и оформяне на прическата!

Искаха да разберат какво мисля и дали ще се съглася с тях, че всъщност правенето на прическа в домашни условия, не е това, което беше:)))

Имам 3 иновативни смарт уреда - сешоар, преса и автоматична маша. И трите са със SenseIQ технология, която посредством сензор, измерва температурата на косъма и не му позволява да прегрее. Тоест - уредите подават точното количество топлина, за да оформят, но и същевремнно - да предпазят косата от увреждане. Това е много важно за всички коси, но за русите, като мен, е от наистина огромно значение.

В новото ми видео, както и на стори, ще можете да видите трите различни начина, по които сама стилизирах косата си, но безспорно най-интересна за мен се оказа автоматичната маша, която “сама” свърши цялата работа:)

‼️ А сега - НАГРАДАТА от PHILIPS‼️

Една от вас ще спечели този иновативен сешоар със SenseIQ Технология!!!!

💢За да се включите:
1. Последвайте мен и @philipsbg
2. В коментар под този пост ми кажете, впечатли ли ви SenseIQ технологията и с какво тя би ви помогнала да изглеждате по-красиви и уверени! Може да отбележите и свои приятелки, които също биха се включили!

Това е!
След седмица теглим на стори!

Краен срок - 15 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара