Спечелете чисто нов велосипед Volvo


Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: @kikitoo88

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм профила на @volvocarbg.

Пълни правила:

Потопете се в света на чистата електрическа енергия с новото Volvo C40. Eдин от Вас има уникалната възможност да се сдобие с чисто нов велосипед Volvo.

Как може да се случи това?
Стъпка 1: Отговорете правилно на 3 въпросa и покажете колко добре познавате електрическите автомобили на премиум марката.
Стъпка 2: Последвайте профила ни в instagram, за да сте винаги в крак с актуалните новости на шведския еталон за сигурност.

Участник в Играта може да бъде всяко лице, навършило 20 години към датата на стартирането й, което живее на територията на Република България, с изключение на служителите на Мото-Пфое БГ, агенциите, които работят по проекта както и членове на техните семейства (деца, съпрузи).

Участниците трябва да последват профила на Volvo Car Bulgaria в Instagram, да отговорят правилно на три въпроса свързани с Volvo C40.

Всички лица, включили се в Играта ще участват в томбола за награда – велосипед на Volvo. Всеки един участник има право да участва само по един път, без да противоречи на условията на Играта и на законодателството на Р.България.

Наградата за победителя в Играта е велосипед на Volvo.

Победителят има право да получи Наградата до 1 месеца след обявяването му.

Наградата се получава след удостоверяване на самоличността и попълване на декларация, в която посочва трите си имена и ЕГН. С подписването ѝ печелившият участник се съгласява, че е получил наградата си.

На 09.05.2022 г. ще бъде изтеглен 1 печеливш участник на случаен принцип чрез електронната платформа https://www.random.org/ и неговите имена ще бъдат обявени на Instagram страницата на Volvocarbg:  https://www.instagram.com/volvocarbg.

След като участникът види името си в профила на страницата, че е спечелил Наградата, той следва да се свърже с Организиратора чрез лично съобщение като следва да посочи: три имена и телефон за връзка.

В случай че победителят не може да приеме Наградата или не осъществи контакт с Организатора в рамките на 5 работни дни след уведомяването за спечелване на Наградата, спечелилият участник губи правото си да получи Наградата.

Не се допуска замяна на награда с нейната парична равностойност или друг предмет. Наградите се доставят само на територията на България.

Краен срок - 8 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара