Спечелете сешоари Remington PRO-Air AC5999 от Syoss

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 април 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Syoss от магазини Lilly Drogerie за поне 2 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда от Хенкел България ЕООД на територията на Република България във всички търговски обекти на Lilly Drogerie.

Наградата е сешоар Remington PRO-Air AC5999. Общият брой на наградите е 4 бр.
Организаторът на Кампанията запазва правото си при изчерпване на наличните количества от изобразения на рекламните материали модел сешоар, да ги заменя с такива със сходно предназначение и стойност, след направено уведомление за това на официалната страница на кампанията.

За участие в кампанията е необходима покупка на продукт на Syoss на минимална стойност 2 лева с ДДС от обектите, участващи в кампанията. Участват продукти от категориите Грижа за коса, Боя за коса, Стилизанти.

Участието в Кампанията се осъществява след покупка на продукт от посочените в т. 7.1 марки и регистрация с две имена, имейл, тел. номер, снимка и дата на касова бележка в сайта www.syoss-promo.bg. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж.

Клиентът има право да получи само един талон за участие и една награда, независимо от стойността на покупката.

Клиентът има право да получи само една награда, независимо от стойността на покупката.

Наградите се получават до 14 дни след уведомяване на печелившия участник по имейл/ телефон.

От участие в Кампанията се изключват:
• участвали в Кампанията с фискален бон от закупени продукти SYOSS на стойност по-малка от 2 лв. с ДДС.;
• участвали в Кампанията с фискални бонове за закупени продукти SYOSS, преди началото и след края на Кампанията;
• участвали в Кампанията с фискален бон от закупени продукти SYOSS извън търговските обекти на Lilly Drogerie;

Тегленето на наградите, спечелени чрез регистрация на касова бележка в сайт www.syoss-promo.bg, ще се състои на 9 май 2022г, в офиса на Хенкел България ЕООД в София, Младост 4, Бизнес Парк София, сграда 2, ет 4, в качеството му на Организатор. Печелившите от играта ще бъдат обявени на сайта www.syoss-promo.bg до 11 май 2022г. и уведомени на посочения от тях телефон/ имейл в регистрацията си в сайта в срок до 13 май 2022г.

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни. Видът на наградата е описан в точка 6.

При невъзможност за свързване с обявените печеливши по телефона в срок от 10 дни, наградите се разпределят между резервни печеливши, документирано с протокол.

В случай на невъзможност за получаване на наградата, поради грешни, неточни или непълни данни за контакт, в рамките на 14-дневен срок от датата на теглене, тя се преотстъпва на резервен печеливш.

При въпроси във връзка с кампанията, можете да се свързвате с нас на тел. 02 806 39 00 или на адрес: schwarzkopf.bg@henkel.com.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара