Спечелете всяка седмица 9 ваучера по 90 лв. за спортни стоки

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 2 юни 2022

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм профила на @devin.mineralna.

Пълни правила:

⬇️ИГРА⬇️

„Минерализация в илюстрация“ среща изкуството на природата и човека на изкуството! Миналата седмица те предизвикахме да откриеш бинокъла, докато учиш повече за минерализацията на Devin Минерална и ползите от нейните минерали. 

Сега искаме да уловиш врабчетата с поглед, като правилата са същите:
1. Последвай ни в Instagram на instagram.com/devin.mineralna/.
2. Открий скритите врабчета.
3. Под тях тагни приятел до 3.05.
4. Стискай палци да спечелиш един от 9 ваучера от 90 лв. за пазаруване в магазин за спортни стоки, предоставен от DEVIN Минерална с минерали от 9 вида скали.

П.П. Другата седмица те очаква ново предизвикателство с нов шанс за награди.

Всеки участник може да участва само с един валиден Instagram профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, се считат за невалидни и Организаторът си запазва правото да изтрие регистрацията в Играта впоследствие.

Играта се организира в профила на Devin Минерална в Instagram.

    Потребителите трябва да:

    харесат страницата Devin Минерална в социалната мрежа Instagram на адрес https://www.instagram.com/devin.mineralna,
    да отговорят правилно в коментар на седмичния въпрос и
    да тагнат един приятел в поста под правилния отговор.  

    Играта ще бъде разделена на 5 фази, като във всяка фаза ще има пост за участие в Играта и време за отговор и теглене на печеливши. Фазите са следните:

    Фаза 1 – въпросът ще бъде зададен на 20.04.2022 г., като участниците имат право да отговарят до 23:59 ч. на 26.04.2022 г.
        Печелившите ще бъдат изтеглени и обявени на 28.04.2022 г. (четв) до 18:00 ч.
    Фаза 2 – въпросът ще бъде зададен на 27.04.2022, като участниците имат право да отговарят до 23:59 ч. на 03.05.2022 г..
        Печелившите ще бъдат изтеглени и обявени на 05.05.2022 г. (четв) до 18:00 ч.
    Фаза 3 – въпросът ще бъде зададен на 04.05.2022 г., като участниците имат право да отговарят до 23:59 ч. на 10.05.2022 г.
        Печелившите ще бъдат изтеглени и обявени на 12.05.2021 г. (четв) до 18:00 ч.
    Фаза 4 – въпросът ще бъде зададен на 11.05.2022, като участниците имат право да отговарят до 23:59 ч. на 17.05.2022 г.
        Печелившите ще бъдат изтеглени и обявени на 19.05.2022 г.(четв) до 18:00 ч.
    Фаза 5 – въпросът ще бъде зададен на 18.05.2022, като участниците имат право да отговарят до 23:59 ч. на 24.05.2022 г.
        Печелившите ще бъдат изтеглени и обявени на 26.05.2022 г.(четв) до 18:00 ч.
    Фаза 6 – въпросът ще бъде зададен на 25.05.2022, като участниците имат право да отговарят до 23:59 ч. на 31.05.2022 г.
         Печелившите ще бъдат изтеглени и обявени на 02.06.2022 г.(четв) до 18:00 ч.

    Спечелилите ще бъдат обявявани на посочените в т.4 дати, в отделен пост във Facebook страницата на Devin Минерална, както и ще бъдат тагвани в Instagram страницата на Devin Минерална в коментар под поста с правилния отговор на седмичния въпрос.

    Всеки, който види името си сред спечелилите, трябва да изпрати лично съобщение на страницата с данни и адрес, на който да изпратим наградата.
    Не е позволено използването на нецензурни и обидни думи.

Наградите в Играта са:

    Всяка седмица ще се раздават по 9 ваучера на стойност 90 лв за пазаруване в магазин за спортни стоки.

Печелившите участници, коментирали под поста с правилния отговор, ще бъдат известени с таг и лично съобщение в Instagram и ще им бъде предоставен телефон, на който могат да предоставят данните си за доставка на наградата.

В случай, че печелившите участници не забележат личното съобщение, то следва да се свържат допълнително на лично съобщение с профила на Devin Минерална в Instagram (https://www.instagram.com/devin.mineralna).

За да получат наградите си печелившите  участници следва да изпратят в лично съобщение на Instagram страницата на Devin Минерална необходимите данни за получаване на наградата /три имена, телефон и адрес за доставка/ в срок до 5 дни след обявяването на печелившите. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него 5 дни след обявяване на печелившите относно всички обстоятелства, изброени по-горе, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен печеливш.

Участници, които използват фалшива онлайн идентичност, създават или са създали фалшиви профили в социалните мрежи с цел повече участия в игри с награди и/или нарушават правилата и механизма на Играта, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление, като губят правото на спечелена награда, в случай че са се класирали за такава.

Наградата се получава на посочения от победителя адрес за доставка. В случай, че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради предоставяне на грешен и/или на непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда, като тя остава неспечелена.

Наградите ще бъдат доставяни с куриер за сметка на Организатора до 15 работни дни от датата на посочване на три имена, телефон и актуален адрес от страна на печелившия.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара