Реши загадката и спечели награди от MyDay

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Готварска престилка печелят:
1. Atanasova Monika
2. Цветелина Мотовска
3. Мери Пампорова
4. Ивка Тодорова

Мешка MyDay печелят:
1. Iva Angelova
2. Ioana Radulova
3. Камелия Димитрова
4. Вена Цветкова

Готварска ръкавица MyDay печелят:
1. Gizem Özkan
2. София Георгиева
3. Гергана Христова
4. Desislava Alexieva

Как се участва:

С коментар във фейсбук страницата на MyDay.

Пълни правила:

🥚 Започваме седмицата със загадка. Колко яйца сме скрили в кошницата с продукти на MyDay?

Отговори правилно до 25.04.22 и може да спечелиш една от нашите 12 награди - 4 готварски престилки, 4 мешки и 4 готварски ръкавици.

🏆 Печелившите ще бъдат обявени до 29.04.2022 г. и ще имат 14-дневен срок да се свържат с нас в лично съобщение във Facebook страницата ни, за да уточним подробностите за получаване на наградата.

⭐⭐⭐ Участниците в играта дават своето съгласие техните имена, снимки или други материали, съдържащи техните имена и/или образи, да бъдат публикувани в официалната Facebook страница на MyDay.
В игрите имат право да участват всички физически лица, навършили 16 години към момента на регистриране за участие в игрите, на територията на България, с изключение на служителите на Кремио ЕАД, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи).


Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба.

Имената на спечелилите участници се публикуват в отделен пост на Facebook или Instagram страницата на My Day - мляко и млечни продукти.

Наградата се изпраща по куриер на посочения адрес, като разходите са за сметка на Организатора. Ако участникът не бъде открит на посочените от него координати (адрес и телефон), той губи правото да получи наградата и такава не се предоставя.

Организаторът не носи отговорност за неполучени/недоставени награди при подаден от участника неточен или погрешен адрес. В тези случаи наградата ще се използва в бъдещи промоции на марката. 

Краен срок - 25 април 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара