Спечелете домашна аудио система за рождения ден на Magic FM

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 21 април 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на радио Magic FM.

Пълни правила:

Рожден ден или Великден? А защо не и двете! Тази година празнуваме 12-тия рожден ден на Меджик ФМ чак до Великден. 

Слушайте ни всеки ден, a когато попаднете на специалния празничен звук влезте на magic.bg и оставете вашето паметно пожелание към нас. 

На 21 април един от всички участници ще спечели аудио система.

Защото за нас музиката има значение, а рожденият ни ден е ВЕЛИК ден! 

НАГРАДИТЕ В ИГРАТА:

За периода на играта 1 брой домашна аудио система

Участниците следва да се регистрират за участие в Играта през формата за участие на magic.bg  предоставят име, фамилия и телефон за обратна връзка.

Не се допуска размяна на наградата за паричната й равностойност и/или други материални или нематериални изгоди. Наградата не подлежи на връщане.

Със спечелилите Участници следва да се свърже представител на „Джой фешън“ ЕООД, за да бъдат уточнени подробности относно получаване на наградите.

Спечелилият участник следва да предостави на Организатора вярно и коректно необходимите данни за получаването на спечелената от негова страна награда – по-конкретно своите три имена, точен адрес за доставка и телефон за връзка. Спечелилият участник също така се задължава да предостави на Организатора необходимите данни за декларирането на спечелената награда от страна на Организатора, съгласно изискванията на ЗДДФЛ и останалото приложимо законодателство.

В случай на отказ от страна на спечелилия Участник да предостави необходимите данни за получаването и декларирането на награда си, Организаторът избира нов спечелил Участник отново чрез жребий.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара