Спечелете 3 ваучера по 500 лв. и 15 ваучера по 99 лв. за Ozone в предизвикателството на Nimm2

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.nimm2soft-promo.bg/

Как се участва:

С качване на видео в instagram или tiktok.

Пълни правила:

Механизъм на Конкурса

Метод 1:

1. Участниците следва да влязат в профилите си в социалните мрежи Tik Tok и Instagram, (или ако нямат такива следва да си направят Публикуване) и да изпишат в търсачките хаштага – #dancewithaplop.

2. Сред визуализираните видеа следва да открият видеото с оригиналното предизвикателство изпълнено от Suzie & Reni – профил в tik Tok – suzieandreni или в Instagram –  suzieandreni.

3. Да запишат свое собствено видео имитиращо танца им и да го качат в своя личен профил в Tik Tok и Instagram, като задължително поставят хаштаг – #dancewithaplop

Метод 2:

1. Участниците следва да влязат в профилите си в социалните мрежи Tik Tok и Instagram и да посетят профила на Suzie & Reni – Тik Tok – suzieandreni или в Instagram –  suzieandreni и да намерят видеото с хаштаг  – #dancewithaplop

2. Да запишат свое собствено видео имитиращо танца им и да го качат в своя личен профил в Tik Tok и Instagram, като задължително поставят хаштаг – #dancewithaplop

    Големи месечни награди на журито:

Общо 3 бр. ваучера за покупка на стоки от магазините на Ozone.bg на стойност 500 лв. всеки.

Наградите на журито се определят от жури в състав – официални представители на Възложителя и на Организатора на Конкурса, в края на всеки календарен месец в рамките на периода на провеждане на Конкурса.

    Малки месечни награди на журито:

Общо 3 бр. ваучера за покупка на стоки от магазините на Ozone.bg на стойност 500 лв. всеки.

Наградите на журито се определят от жури в състав – официални представители на Възложителя и на Организатора на Конкурса, в края на всеки календарен месец в рамките на периода на провеждане на Конкурса.

Всеки Участник има правото да качва неограничен брой видеа.

Като уникален идентификатор за всяка Публикуване се приема регистрираният личен профил на участника в съответната социална мрежа.. Всички видеа, ,качени от един и същ профил ще бъдат отнасяни към еднo и същo лице – Участник.

Със завършване на процеса по качване/публикуване на видеото в съответната социална мрежа участникът потвърждава, че се е запознал и приема настоящите Официални правила на Конкурса, и че дава съгласието си за събиране и обработка на неговите лични данни.

Участниците публикували/качили видеа, направени в даден месец, участват в тегленията на месечни награди за участие и месечни награди на журито само за съответния календарен месец част от периода на провеждане на Конкурса. Независимо от периода/датата на Публикуване/качване всички участници имат право да участват в тегленето на големите награди на публиката.

Участниците, които са спечелили веднъж някоя от наградите за участие или на журито губят правото си за участие в тегленето на друга награда.

Датите за тегленията на Големи месечни награди и Малки месечни награди:

Дати на теглене  – 03.06, 05.07 и 03.08.2022г.

При големите и малки месечни награди на журито – освен Печелившите Участници на всяка дата на теглене ще бъдат избирани и по 2 резервни печеливши, в случай че някой (някои) първоначално изтеглен Печеливш не може да бъде открит в рамките на 48 часа, за да получи наградата си.

Всички Печеливши ще бъдат уведомени за спечелените от тях награди от представител на Организатора на лично съобщение – DM чрез личният им профил в съответната социална мрежа.

За да получи наградата си, спечелилият следва да съхрани и при поискване от страна на Организатора на оригиналното видео, което е заснел и публикувал в социалните мрежи с цел участие в конкурса.

Всички награди ще се получават лично от изтеглените Печеливши по куриер в срок до 30 работни дни след получаване на адрес за доставка на наградата.

УЧАСТИЕТО В КОНКУРСА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА!

Краен срок - 30 юни 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара