Спечелете хладилници, миксери и тостери SMEG и 260 000 подложки за хранене от Coca-Cola

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 20 май 2022

Как се участва:

С регистрация на кодове в приложение или със закупуване на продукти на Coca-Cola.

Пълни правила:

В Промоцията „Приготви магия у дома и спечели“, която се провежда в COCA-COLA APP, участващите опаковки са 300ml, 330ml, 500ml, 1L, 1.5L или 2L Coca-Cola Original, Coca-Cola Без Захар, Fantа и Sprite с информация за COCA-COLA APP и капачка COCA-COLA APP, с изключение на 330ml Fanta Портокал и Fanta Грозде.

В Промоцията „Приготви магия у дома и спечели“ с наградите, които се печелят в магазина (подложка за хранене), участващите опаковки са 1L, 1.5L или 2L Coca-Cola Original, Coca-Cola Без Захар, Fanta, Sprite и мултипакет 6х330ml Coca-Cola.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията „Приготви магия у дома и спечели“, са следните:

За Промоцията „Приготви магия у дома и спечели“, която се провежда в COCA-COLA APP, наградите са следните:

             х 5 бр. – хладилник SMEG
             х 10 бр. – миксер SMEG
             х 15 бр. – тостер SMEG

Наградите по точка 7.1.1., 7.1.2. и 7.1.3. са с пазарна стойност над 120 лв. с ДДС.

Приемайки награди с пазарна стойност над 120 лева с ДДС, печелившите се считат за уведомени, че по смисъла на чл.65, ал. 7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) и всички свързани условия в същия закон Организаторът има задължението да декларира спечелената награда пред Национална агенция по приходите за съответния период, както и да заплати същата.

Награди от Промоцията „Приготви

магия у дома и спечели“, която се провежда в търговските обекти:

·       Подложки за хранене – 260 000 броя

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

А. Промоцията „Приготви магия у дома и спечели“, която се провежда в COCA-COLA APP:

1. Закупете бутилка 300ML, 330ML, 500ML, 1L, 1.5L, 2L от участващите опаковки. Под капачката ще откриете:

·       уникален 10-символен код за мобилното приложение COCA-COLA APP (мобилното приложение може да бъде свалено от тук à https://app.coca-cola.com/), който може да бъде регистриран в платформата. С необходимия брой код/кодове, съгласно правилата на играта, публикувани в COCA-COLA APP и www.coca-cola.bg, може да играете за описаните награди в т. 7.

2. Регистрация:

Потребителят трябва да изтегли и направи регистрация в мобилното приложение COCA-COLA APP. Регистрацията трябва да бъде направена чрез мобилното приложение COCA-COLA APP (налично в Play Store и App Store - https://app.coca-cola.com/). Регистрация на код може да бъде направена след регистрацията на профил в приложението. Регистрацията е безплатна и изисква следното:

·       E-mail адрес. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален имейл адрес.

·       Държава. Задължително е Участникът да избере държава.

·       Дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на COCA-COLA APP.

·       Минималната възраст за участие в Кампанията е 16г.

Регистрацията и използването на приложението се извършва, съгласно описаните в него правила, с които при регистрацията потребителят се съгласява. С регистриране на код/кодове и закупуване на участие в теглене на награда в приложението, потребителят се съгласява и с настоящите правила на Кампанията.

3. Виртуална валута и как се използва:

Потребителите на Coca-Cola App могат да събират виртуална Coca-Cola валута, която ще срещнат в приложението под наименованието: COINS (монети) & GEMS (диаманти) във своя виртуален портфейл. За избягване на всякакво съмнение за целите на настоящите правила под термина "Coca-Cola валута" и "валута" следва да се разбира разменно средство, което няма паричен еквивалент и има смисъл единствено за целите и в рамките на настоящата промоция, приложението и останалите игри, които се провеждат в него.

Всяка бутилка от 300ML, 330ML, 500ML, 1L, 1.5L и 2L Coca-Cola, Coca-Cola Без Захар, Fanta и Sprite с изключение на 330ML Fanta Портокал и Fanta Грозде, има уникален код под капачката. С въвеждането на всеки код в приложението Coca-Cola App автоматично прибавяте във виртуалния си портфейл 1 COIN. 1 код = 1 COIN (монета).

С натрупването на определен брой монети в своя портфейл, потребителят може да "закупи" участие за избрана от него игра от Промоцията и има шанс за спечелване на избрана от него награда.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.1., Участникът трябва да е регистрирал 51 кода от участващите опаковки (равняващ се на 51 coins/монети), след което да влезе в полето с промоционални игри „Приготви магия у дома и спечели“ и да избере да участва за един от 5 бр. хладилници SMEG; след което участникът автоматично се включва в  томболата за наградата, описани в т. 7.1.1.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.2., Участникът трябва да е регистрирал 14 кода от участващите опаковки (равняващи се на 14 coins/монети), след което да влезе в полето с промоционални игри „Приготви магия у дома и спечели“ и да избере да участва за един от 10 бр. миксери SMEG; след което участникът автоматично се включва в  томболата за наградата, описани в т. 7.1.2.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.3., Участникът трябва да е регистрирал 4 код от участващите опаковки (равняващи се на 4 coin/монетa), след което да влезе в полето с промоционални игри „Приготви магия у дома и спечели“ и да избере да участва за един от 15 бр. тостери SMEG; След което участникът автоматично се включва в  томболата за наградата, описани в т. 7.1.3.

Допълнителна информация за промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България) всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч.

В Промоцията „Приготви магия у дома и спечели“ няма ограничение на брой регистрирани промоционални кодове. В рамките на промоцията обаче може да бъде спечелена само една награда от вид от описаните в т. 7.1.1., 7.1.2 и 7.1.3.

Тегленето на награди по точка 7.1.1. ще бъде извършено еднократно за периода на Промоцията на 23.05.2022, като печелившите ще бъдат информирани в рамките на една седмица след тегленето.

С цел равномерно разпределение на наградите по точка 7.1.2. и 7.1.3. през целия период на промоцията, същите ще бъдат разпределени по седмици, като всяка седмица ще могат да бъдат спечелени:

·       1 теглене (11.04.2022 г.) – х1 миксер SMEG; х2 тостер SMEG
·       2 теглене (18.04.2022 г.) – х1 миксер SMEG; х2 тостер SMEG
·       3 теглене (25.04.2022 г.) – х2 миксер SMEG; х2 тостер SMEG
·       4 теглене (02.05.2022 г.) – х2 миксер SMEG; х3 тостер SMEG
·       5 теглене (09.05.2022 г.) – х2 миксер SMEG; х2 тостер SMEG
·       6 теглене (16.05.2022 г.) – х1 миксер SMEG; х2 тостер SMEG
·       7 теглене (23.05.2022 г.) – х1 миксер SMEG; х2 тостер SMEG

Тегленето на награди по точка 7.1.2. и 7.1.3. ще бъде извършвано по следния начин:

·       Всяка седмица ще бъдат теглени награди, описани в точка 7.1.2.и 7.1.3., по списъка и датите описани в точка 8.7., като печелившите ще бъдат информирани в рамките на една седмица след тегленето.

·       Участието в играта се извършва на седмична база след „закупуване“ на билет за вземане на участие в седмична томбола.

B. Промоцията „Приготви  магия у дома и спечели“, която се провежда в търговските обекти www.coca-cola.bg:

За участие в Кампанията е необходима покупка на два продукта в пластмасови бутилки от 1L, 1.5L, 2L Coca-Cola, Coca-Cola Без Захар, Fanta и Sprite или един продукт мултипакет 6х330ml Coca-Cola, като продуктите трябва да са закупени и да присъстват на една касова бележка, издадена от търговския обект за удостоверяване на извършената покупка, за което участникът получава скреч лист в същия търговски обект и има възможност да изтрие скреч поле непосредствено след покупката. Участникът разбира на момента дали печели една от наградите, описани в т. 7.2.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни и нямат паричен еквивалент.

Ако потребителят спечели, той ще бъде уведомен със съобщение в мобилното приложение COCA-COLA APP. Участниците трябва да имат 16 навършени години или по-големи, за да вземат участие в промоцията.

Наградите от Промоцията ще бъдат връчвани по следния начин:

·       При спечелване на награда от точка 7.1.1., 7.1.2. и 7.1.3. участникът ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран в COCA-COLA APP. Печелившият, ще бъде помолен да предостави отговор на coca-cola-app@bespoke.bg своите три имена, ЕГН, адрес и телефон за връзка, за да получи физически наградата си. С изпращането на имейла участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда.

o   Предоставените данни са необходими и ще използват само във връзка с физическото връчване на наградата и с изпълнение на законовото задължение на Организатора да декларира предоставената награда пред данъчните органи, съгласно точка 7.2.

o   Печелившият ще има срок до 05.06.2022 г. след получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организатора няма задължение да предостави награда.

Организаторът не носи отговорност за предоставяне на награда, при некоректно подадена информация за контакт, когато информацията е непълна или когато участникът не може да бъде намерен на предоставените от него данни за контакт или ако се установи при предаване на наградата, че данните на лицето не отговарят на предварително попълнените данни за участие.

B. Промоцията „Приготви магия у дома и спечели“, която се провежда в търговските обекти www.coca-cola.bgwww.coca-cola.bg:

Спечелването на Наградите, описани в т. 7.2, се извършва в търговския обект, активиран с Кампанията, веднага след изпълнение на условието по т. 8.2.1 и изтриване на печелившо скреч поле в обекта, като получаването на наградите се осъществява, както следва:

Наградата „подложка за хранене“ по т. 7.2. се получава на момента в обекта, в който е направена покупката, след изтриване на скреч поле, което указва награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара