Спечелете 50 кухненски машини Tefal, 100 ютии за вертикално гладене и 200 кутии за брашно от София Мел

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://sofiamel.bg/bg/winners/2

Как се участва:

С регистрация на кодове от брашна София Мел.

Пълни правила:

Описание на наградите

Наградите, които може да бъдат спечелени при участие в промоцията са:
- Голяма награда: Кухненска машина Tefal - 50 броя за целия срок на промоцията;
- Голяма награда: Ютия за вертикално гладене Tefal – 100 броя за целия срок на промоцията;
- Малка награда: Кутия за брашно – 200 броя за целия срок на промоцията.

Механизъм на Промоцията:

1. За да вземат участие в Промоцията, участниците трябва да се регистрират с личен профил в сайта www.sofiamel.bg. Не е необходимо нов профил, ако са се регистрирали в предишна промоция на София Мел Вкусен свят.

2. Чрез създадения от тях личен профил участниците имат възможност за събират точки, като част от София Мел Вкусен свят. Повече за условията на София Мел Вкусен свят може да откриете на https://sofiamel.bg/bg/tos-vkusen-svyat.

3. Точки се печелят по различни начини, описани в общите условия на София Мел Вкусен свят, а именно:
- от закупени продукти, участващи в активността;
- от изпратени и одобрени рецепти и снимки;
- от попълване на личен профил.

4. След регистрация и вход в личния си профил, всеки един потребител ще може да преглежда общия брой точки, които е събрал.

5. За да участва в настоящата промоция, един потребител може обмени своите точки за брой участия в томболата.

6. Всяко едно участие/регистрация в томболата е равна на 3 точки, от тези които е събрал съответният потребител.

7. Всеки един потребител може да участва (да регистрира участия в томболата) неограничен брой пъти, като разменя своите точки срещу участия.

Наградите ще се теглят на 3 май 2022 г. и на 1 юни 2022 г, по равно от вид. Изтеглените печеливши ще бъдат обявени на сайта www.sofiamel.bg не по-късно от 18:00 часа на 4 май 2022 г. и не по-късно от 18:00 часа на 2 юни 2022 г.

Заменяне и преотстъпване на награди. Отсъствие на паричен еквивалент

Наградите са лични. Те не могат да бъдат преотстъпвани или заменени с друга вид награда. Предметните награди не могат да бъдат заменяни за паричния им еквивалент.

При участието си в Промоцията участникът трябва да се увери, че посочената в профила му информация е максимално актуална и достоверна. В случай, че печелившият не е потвърдил достоверността и/или не е допълнил адреса и телефонния номер в профила си, Организаторът не носи отговорност за изпращането и предоставянето на наградата. В случай, че информацията е недостатъчна за осъществяването на успешна доставка или получаване на наградата, участникът губи правото си на награда и не му се дължат компенсации. Организаторът не носи отговорност за подадена от печеливш непълна, неточна или грешна информация за контакт и получаване на награда: имена, телефонен номер за контакт, e-mail адрес, пощенски адрес, адрес за доставка на наградата и друга необходима информация. В случай, че победителят не може да приеме наградата или не осъществи контакт с Организатора според описаното по-горе, наградата не може да бъде прехвърляна на друго лице от избрания победител.

Спечелилият участник е задължен да си сътрудничи с Организатора по всички въпроси, свързани с получаването на наградата. Ако победителят не изпълни задълженията си, отнасящи се до това сътрудничество и по този начин възпрепятства постигането на съгласие за приемането и доставянето на наградата, то това се счита за обстоятелство, в което Организаторът не носи отговорност. Уговореният с Организатора период от време не може да бъде удължаван и в случай че участникът-победител не спази крайния срок, тя/той ще изгуби правото си на награда.

Приемайки предметна награда с пазарна стойност над 100 лева, печелившите се считат за уведомени, че личните им данни – трите пълни имена, ЕГН и адрес ще бъдат използвани от Организатора за подаване на справка по чл. 73, ал. 1 ЗДДФЛ към НАП.

Участниците, които са спечелили кухненска машина Tefal и ютия Tefal не дължат данък върху стойността на наградата, като същият ще бъде заплатен авансово от ГудМилс България ЕООД.

Всички награди се доставят с куриер до 30 дни след обявяване на печелившите.

Доставката за малките награди се поема от Организатора.

Доставките на големите награди се поемат от печелившия, като цената на доставката е в размер на 5 лв. с ДДС.

Организаторът не носи отговорност за повредени или наранени награди в следствие на транспортната услуга.

Организаторът не носи отговорност за неправилно и непълно попълнени данни на печелившите и невъзможността да се осъществи доставка.

Печелившите губят правото си на награда, ако не я потърсят до 60 дни след обявяването им на сайта в секция „Печеливши“.

Краен срок - 31 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара