Спечелете прахосмукачка iRobot Braava 390 t и два комплекта с по 6 перилни препарата NoBack

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 8 май 2022

Как се участва:

С покупка на продукт NoBack и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

В томболата могат да вземат участие всички лица, които в посоченият период на провеждане на играта, са направили покупка на поне един продукт перилен препарат NoBack в посочените магазини на фирма Miele Center Max или на електронен адрес: www.noback.eu, по свой избор и са се регистрирали за участие на сайта www.noback.eu със съответния платежен документ, потвърждаващ извършено плащане с информация за тази покупка.

НАГРАДИ

Наградата ще се тегли в Нотариална кантора №302 в периода 17-20.05.2022 г. в присъствието на Нотариус.

Първа награда, която участниците могат да спечелят в томболата е прахосмукачка робот, модел iRobot Braava 390 t, на стойност 499 лв с ДДС.

Втора и трета награда са по един комплект NoBack, 6 перилни препарата по 1200 ml – за бяло, черно, цветно пране, експрес, вълна/коприна и спорт/комфорт, които печелившият получава на един път. Стойност 96,00 лв с ДДС.

Томболата се провежда едновременно в следните магазини на фирма Miele Center Max Group:

Miele Center Max – Ring Mall, ниво -1, Ул.“Околовръстен път“ №214, 1434 Симеоново – Север, София

Miele Center Max – Paradise Center, ниво -1, Бул.“Черни връх“ №100, 1407 Хладилника, София

Miele Center Max – Serdika Center, ниво -1, Бул.“Ситняково“ №48, 1505 Оборище, София

Miele Center Max – The Mall, ниво 0, Бул.“Цариградско шосе“ №115 а, 1784 м.Къро, София

Miele Center Max – на Бул. „Цар Освободител“ 12, 1000- София

Също така и на електронния адрес на фирма NoBack: www.noback.eu

В томболата могат да вземат участие всички лица, които в посоченият период на провеждане на играта, са направили покупка на поне един продукт перилен препарат NoBack в посочените магазини на фирма Miele Center Max или на електронен адрес: www.noback.eu, по свой избор и са се регистрирали за участие на сайта www.noback.eu със съответния платежен документ, потвърждаващ извършено плащане с информация за тази покупка. В томболата не могат да участват служителите на дружеството- Организатор, както и членове на техните семейства. С участието си в томболата, участниците дават съгласието си, в случай, че спечелят награда, имената им да бъдат публикувани на сайта: www.noback.eu

За участие в Играта могат да бъдат регистрирани само платежни документи за направена покупка на поне един продукт перилен препарат NoBack в периода от  01.04.2022 г. до 08.05.2022 г., като регистрацията на самите платежни документи може да бъде извършена в периода до 15.05.2022 г.  Всеки участник може да регистрира неограничен брой платежни документи в периода на Играта. Всеки участник трябва да съхранява всички регистрирани платежни документи, за да ги представи за справка при спечелване и получаване на награда.

Участници, които закупуват повече от един продукт NoBack, имат  право да регистрират своите платежни документи само веднъж. Така например, ако клиент закупи 2 продукта едновременно, може да регистрира един платежен документ. Ако обаче закупи един продукт с един платежен документ, последващо още един със следващ платежен документ и т.н., получава правото да регистрира всеки платежен документ поотделно.

На платежния документ трябва ясно да се вижда, че закупените продукти са от марка NoBack и са закупени на територията на магазините Miele Center Max Group или от  www.noback.eu С всеки един последващо закупен продукт и регистриране на отделни касови бележки клиентът повишава шансовете си за успех в играта.

Печелившите ще бъдат обявени в рамките на до 5 работни дни след изтеглянето им на www.noback.eu, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887070***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на страницата.
Получаване на наградата

Печелившите участници ще бъдат уведомени от Организаторът чрез съобщение на посоченият мейл адрес или чрез телефонно обаждане от представител на Организатора. Уведомяването се извършва в рамките на два работни дни, считано от датата на теглене на наградата.

При невъзможност за осъществяване на контакт с печелившото лице в рамките на до 5 календарни дни от тегленето на наградата, се организира ново теглене за изтеглянето на резервен участник, който да получи наградата. Това правило се повтаря многократно.

Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Томболата и само срещу предоставяне на личен идентификационен документ и регистрираната касова бележка в Томболата, която отговаря на условията. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени по-горе, награда не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие с представянето на документ за самоличност.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара