Спечелете 6 ваучера по 50 лв. + 6 кашона с барчета Alesto Delight Bar от Lidl

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

@martashosheva
@_polina.kostova_
@hrisikoteto
@philippa.paskaleva
@nikol.gencheva
@skrunchie_zlaty

Как се участва:

С коментар в инстаграм профила на Lidl.

Пълни правила:

🎁 Спечели 1 от 6 бр. ваучери за пазаруване на стойност 50 лв. в Lidl + 1 от 6 кутии със сурови барчета Alesto Delight Bar!

Участвай в играта, като отговориш на въпроса и последваш официалния ни профил в Instagram.
Въпросът е: Колко са държавите в мрежата на Lidl, към които български компании изнесоха продукти на стойност над 150 млн. лв. за последните 3 години?

Жокер: преброй елементите на картинката и напиши числото в коментар. 👇

🕒 Играта започва на 01.04.2022 г. и продължава до 07.04.2022 г. включително.

В рамките на Периода на провеждане на Играта всеки Участник може да участва само един път.

Един Участник може да спечели само една награда. Поради тази причина участник, който е спечелил от първия период, не може да получи награда при участие във втория период.

Определянето на печелившите Участници ще се извърши чрез провеждането на  томбола на случаен принцип. Томболата ще се проведе на 08.04.2022 г. Наред с печелившите участници ще бъдат изтеглени и същия брой резервни участници. Имената/псевдонимите на печелившите Участници ще бъдат обявени в официалния профил на компанията в Instagram като коментар под публикацията, с която се обявява началото на Играта на 08.04.2022 г. Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставените им от Организатора награди.

Всеки Участник, спечелил награда, трябва в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на обявяване на имената/псевдонима му/ѝ съгласно условията на т. 12, да изпрати потвърждение, че желае да получи наградата. Потвърждението трябва да бъде изпратено на създаден само за тази цел имейл адрес на Организатора: hotline@lidl.bg и трябва да съдържа следните данни: име и фамилия, имейл адрес, телефонен номер, адрес за доставка („Улица“, „Номер“, „Пощенски код” и „Населено място“), плюс текст „Приемам награда от играта "Giveaway Износ" или формулирано по друг начин съгласие за приемане на наградата.

Организаторът в рамките на 3 работни дни се свързва с хората по предоставения от тях телефон или имейл адрес, за да провери достоверността на адреса за изпращане и името на получателя на всяка една награда, както и да уточни дата за доставка.

В случай, че не може да се осъществи контакт в рамките на тези 3 (три) дни за уточняване на дата за доставка или спечелилият наградата участник не може да бъде еднозначно и недвусмислено идентифициран тази награда се предоставя на първия по ред резервен участник. В случай, че с първия по ред резервен участник също не може да се осъществи контакт или не може да бъде идентифициран, се преминава към втория резервен участник и т. н. Ако с никой от  резервните участници не се установи контакт или не може  да бъде идентифициран, наградата се връща на организатора.

Организаторът изпраща наградата в срок до 15 (петнадесет) работни дни от получаване на обратна връзка по т. 13. Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора. В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаната награда по причини, за които той не отговаря, Организаторът си запазва правото да награди печелившия Участник с друг вид награда на същата стойност.

Краен срок - 7 април 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара