Спечелете мултикукър VOLTZ за 8-ми март от CBA


Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: @ralitsa.nikolova.50

Как се участва:

С коментар в инстаграм профила на CBA.

Пълни правила:

По случай 🌹8ми МАРТ🌹 играй с СВА и 🎁спечели ❤МУЛТИКУКЪР VOLTZ❤. Готви бързо, вкусно и здравословно!😍 Всичко, което трябва да направиш е:

1.Последвай профила ни
2.Харесай публикацията
3.Отбележи двама приятели, които също искат да спечелят

В понеделник /07.03/ теглим победителя.
УСПЕХ!🍀

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА И Е ДОБРОВОЛНО.

За участие в Играта желаещите лица трябва да харесат публикацията, свързана с играта, да харесат страницата на https://www.instagram.com/supermarketcba/  и да коментират чрез отбелязване под публикацията, в рамките на Периода на провеждане в социалната мрежа Instagram.

В тегленето на наградите участват само Участници, отговарящи на Условията и коментирали под публикацията на Играта в Instagram в посочения по-долу срок.

Един Участник следва да участва само с един валиден Instagram профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Всякакви други действия, с които се цели вероятността за спечелване на Играта да бъде повишена посредством използването на методи, различни от и/ или в противоречие на тези, предвидени в настоящите Условия, са също забранени. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/ или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградата, Организаторът на Играта си запазва правото да дисквалифицира съответния Участник/ съответните Участници, да свали от Instagram страницата си неговите/ техните участия и да го/ ги лиши от правото да получи/ получат наградата.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на 1бр. МУЛТИКУКЪР VOLTZ

Наградата ще бъде изтеглена на случаен принцип измежду Участници, отговарящи на зададените в горните клаузи условия.

Само печелившият Участник ще бъде уведомен – с лично съобщение или в отговор на коментара под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилите участници ще бъдат публикувани на официалните интернет страници на Супермаркети СВА (www.cbabg.com) след свързване с тях и само при изрично потвърждение от страна на печелившите Участници за тяхното съгласие с това обявяване.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда в посочен от тях Супермаркет СВА, пълен списък с които е поместен на официалната интернет страница в Раздел Намерете вашият СВА. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 1 (една) седмица от провеждане на тегленето чрез уведомяване на управителя на съответния обект, в който е посочил, че иска да получи своята награда.

За получаване на наградата печелившият Участник следва да предостави на служителя валиден документ за самоличност за удостоверяване съответствието на данните си с данните на печелившия.

Краен срок - 7 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара