Спечелете лаптопи Blade, слушалки Razer и клавиатури Huntsman от Pringles


 

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 юли 2022

Как се участва:

С покупка на продукт Pringles и регистрация на код.

Пълни правила:

СТАНЕТЕ В ИГРАТА С PRINGLES

С всеки кен Pringles можете да спечелите невероятен гейминг лаптоп Razer Blade или други гейминг аксесоари на Razer.

Тази промоция е отворена само за лица над 18 г., законно пребиваващи в Чехия, Словакия, Унгария, Словения, България и Молдова.
 
Закупуването на кен Pringles и достъпът до интернет са задължителни. Това е само онлайн промоция, няма вариант за участие по пощата или по телефона.
 
Теглене на случаен принцип: Участията, осъществени между 00:01 ч. CEST (централноевропейско лятно време) (01:01 ч. EEST (източноевропейско лятно време)) на 31 юли 2022 г. и 23:59 ч. CEST (централноевропейско лятно време) на 29 август 2022 г. (00:59 ч. на 30 август 2022 г. EEST (източноевропейско лятно време)) ще бъдат включени в теглене на случаен принцип.
 
За участие в промоцията, участниците трябва:
 
a. Да закупят кен Pringles;
 
b. Да посетят pringles.com и да се регистрират за акаунт в Kellogg’s, ако все още нямат такъв и да изпълнят изискванията за многофакторно удостоверяване, или да влязат с помощта на акаунт за социална мрежа;
 
c. Въведете 19-цифрения код на партидата от дъното на кена Pringles;
 
d. Спечелилите участници ще бъдат уведомени незабавно на екрана;
 
Всеки партиден код дава право на едно участие в промоцията. Всяко участие трябва да бъде придружено от нов партиден код и касова бележка за покупката, направена в рамките на промоционалния период с дата преди часа и датата на участието.  
 
Спечелилите участници трябва да запазят касовата бележка, посочваща часа и датата на покупка преди участието, а също така и кена с печелившия партиден код, тъй като те може да бъдат изискани по всяко време за потвърждение и за да може спечелилият да получи наградата.
 
Участниците може да участват 1 път на ден през промоционалния период. След като участник участва в промоцията общо 50 пъти през целия промоционален период, той незабавно ще бъде уведомен на екрана, че трябва да представи на Центъра за обслужване на клиенти доказателство за покупка (като се изключат участията по начина, при който не се изисква покупка) или партиден код за всички осъществени участия. Ако не могат да бъдат представени доказателства за покупката или партидни кодове за всички осъществени участия, този участник вече няма да може да участва в промоцията и всички следващи опити за участие ще бъдат анулирани.
 
Макс. 1 награда от всеки вид на човек през целия промоционален период.
 
Избор и награди за „Печеливши моменти”: По време на промоционалния период 22 „Печеливши моменти“ (дни, часове, минути, секунди) са избрани произволно от независима услуга за верификация. Първото участие на валиден партиден код във или след този печеливш момент ще получи наградата. Ако няма участие между един печеливш момент и следващия, наградата от този печеливш момент ще се предаде нататък и ще създаде допълнителен печеливш момент. 

Всичките 22 награди са налични да бъдат спечелени. Наградите включват:
 
a. 2 x ниво 1 – Висок клас модел лаптоп Blade 15 Advanced Model
b. 10 x ниво 2 – Аналогова клавиатура Huntsman V2 Analog
c. 10 x ниво 3 – Слушалки RazerShark V2 Pro
 
Спечелилите участници ще бъдат незабавно уведомени на екрана, че са спечелили и ще им бъде изпратен имейл с потвърждение на имейл адреса, регистриран в акаунта им в Kellogg’s.
 
Наградите ще бъдат изпратени на пощенския адрес, регистриран в акаунта на спечелилия в Kellogg. Спечелилите участници трябва да предвидят до 90 дни за доставка на наградата, макар че ще се стараем да ги изпратим в рамките на 28 дни след спечелването.
 
В малко вероятния случай награда да не пристигне в рамките на 90 дни от комуникацията ни със спечелилия участник, спечелилият ще има още 28 дни да уведоми Организатора, като посети Pringles.com и кликне върху линка за връзка с нас. В случай че спечелилият не уведоми Организатора в рамките на този срок, Организаторът си запазва правото да не даде наградата отново или да ограничи стойността ѝ по свое усмотрение.
 
След края на промоционалния период с тегления на случаен принцип, в случай на отказани, недоставени, непоискани или върнати на изпращача награди от Основния промоционален период и промоционалния период с тегления на случаен принцип и невърнати в групата от награди за промоции, Организаторът на промоцията си запазва правото да поиска независимо лице да извърши теглене на случаен принцип между всички неспечелили участници. Тъй като това зависи изцяло от това какво бъде спечелено по време на промоцията, броят награди, които може да бъдат присъдени по този начин, е неизвестен. Всички, спечелили награда по този начин, ще бъдат уведомени по имейл в рамките на 28 работни дни след края на промоционалния период.
 
Спечелилите участници са отговорни за всички приложими данъци, свързани с приемането на която и да било награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара