Спечелете таблет Nokia T20 и безжични слушалки Nokia BH-405

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Mariana Gerova

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Отбелязваме 8-и март с ИГРА "2 в 1" - един късметлия ще спечели две награди🎉

Подарете усмивка на себе си или на жените, които означават най-много за вас!👸 

Включете се в играта и точно на 🌺8-и март🌺 можете да спечелите чисто нов таблет #NokiaT20 + безжични слушалки #NokiaLiteEarbuds BH-405.

Просто ни напишете в коментарите по-долу ❓кои са най-важните дами в живота ви и ❓защо те са толкова специални за вас.

👉Само еднократни коментари с отговори на двата въпроса ще се считат за валидни!

В Играта можете да участвате, като публикувате като коментар отговор на двата въпроса в условието, поставено в публикацията за Играта – кои са най-специалните жени в живота ви и защо. Не се допускат за участие отговори, преписани от други участници.

Заявката за участие трябва да отговаря на всички изисквания на Играта, както е посочено, за да имате шанса да спечелите награда. Коментари, които не са пълни или не отговарят на правилата или спецификата на условието на Играта, могат да бъдат дисквалифицирани по преценка на Организатора. Участникът може да участва само веднъж, с еднократен коментар. Участникът не може да участва повече пъти, отколкото е посочено, като дублира коментара си или използва множество Фейсбук профили в опит да заобиколи правилата. Ако Участникът използва измамни методи или по друг начин се опита да заобиколи правилата, заявката за участие на Участника може да бъде премахната от коментарите по преценка на Организатора.

Награди
Победителят е един и ще получи 1 бр. таблет Nokia T20 + 1 бр. безжични слушалки Nokia BH-405. Спецификата на наградата се определя единствено от Организатора. Не се допуска подмяна на предметните награди за паричната им равностойност, освен по преценка на Организатора. Всички разходи, свързани с наградите, включително всички държавни и/или местни данъци, са изцяло отговорност на победителите. Не се допуска замяна на награда или прехвърляне/разпределяне на награда на други лица или искане на паричния еквивалент от победителите. Приемането на наградата представлява разрешение за Организатора да използва името, образа и заявката за участие на победителите за рекламни и търговски цели без допълнително обезщетение, освен ако това не е забранено от закона. Шансовете за печалба зависят от общия брой на получените допустими за участие заявки чрез коментари на всички участници.

Победителят в Играта ще бъде избран на случаен принцип под наблюдението на Организатора. Победителят ще бъде уведомен чрез лично съобщение във Фейсбук, в рамките на пет (5) дни след изтеглянето му. Организаторът не носи отговорност за невъзможността на даден победител да получи известия поради настройки за сигурност на личния си Фейсбук профил или за предоставянето от победителя на неправилна или по друг начин нефункционираща информация за контакт. Ако избраният победител не може да се свърже с Организатора, не отговаря на условията, не успее да получи наградата в рамките на десет дни от момента на изпращане на известието за награда, тя може да бъде предоставена на алтернативен победител.

ВСЯКО НАРУШЕНИЕ НА ТЕЗИ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА ОТ НЯКОЙ ОТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ (ПО УСМОТРЕНИЕ НА ОРГАНИЗАТОРА) ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ДИСКВАЛИФИКАЦИЯТА МУ КАТО ПОБЕДИТЕЛ ОТ ИГРАТА И ВСИЧКИ НЕГОВИ ПРИВИЛЕГИИ КАТО ТАКЪВ ЩЕ БЪДАТ ПРЕКРАТЕНИ.

Краен срок - 8 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара