Спечелете смартфони Honor 50 5G и Nokia G50 5G

 

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

- 1 бр. смартфон NOKIA G50 5G - Любомир Манев
- 1 бр. смартфон HONOR 50 5G + слушалки HEADPH BT CHOICE - Милена Неризова

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

ИГРА ✨  

Ако си от онези, които приключват първи работния ден, карат пицата да изчезне за секунди, тичат най-бързо в парка или каквото и да е друго - сподели ни в коментар 5-те неща, в които си най-бърз, и може да спечелиш един от телефоните на месеца - Honor 50 5G или Nokia G50 5G! 

За да можеш след това да сърфираш и в най-бързата 5G мрежа в над 220 населени места и курорта в страната. 😉 

Ще изтеглим победителите на 01.03.2022 г. на случаен принцип.

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК.

    Награди:

    - 1 бр. смартфон HONOR 50 5G + слушалки HEADPH BT CHOICE

    - 1 бр. смартфон NOKIA G50 5G

Печелившите участници ще бъдат избрани на случаен принцип от администраторите на фен страницата на VIVACOM във Facebook https://www.facebook.com/VIVAC0M  измежду всички, взели участие.

Победителите ще бъдат обявени със своето профилно име във Facebook на официалната страницата на VIVACOM във Facebook на 01.03.2022г., като коментар под публикацията.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на печелившите участници да се свърже с победителите на посочените от тях профили във Facebook чрез лично съобщение. За да получи наградата си, победителят следва в рамките на 2 работни дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните свои лични данни: три имена, телефон за връзка, e-mail адрес и адрес за доставка до офис на Еконт, където да бъде изпратена неговата награда, както и да даде съгласието си за обработване на тези лични данни. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него в рамките на 2 работни дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш. Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – грешни имена; грешен номер за връзка или грешен, непълен или несъществуващ адрес за получаване на наградата.

Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. В случай, че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда.

Краен срок - 28 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара