Спечелете 5 ваучера по 99 лв. за United Colors of Benetton от Palette

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Светлана Роева
София Сотирова
Силвия Петрова
Мария Грозева
Йорданка Пейчева

Как се участва:

С покупка на продукти Palette от магазини Lilly за минимум 2 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Участието в играта е обвързано с покупка.

Кампанията се организира и провежда от Хенкел България ЕООД на територията на Република България във всичките търговски обекти на „Лили Дрогерие“ ЕООД.

Наградата е ваучер на стойност 99 лв за марка United Colors of Benetton в онлайн магазина https://shop.mdl.bg/ . Общият брой на наградите е 5 бр.

Организаторът на Кампанията запазва правото си при изчерпване на наличните количества от изобразената на рекламните материали награда, да ги заменя с такива със сходно предназначение и стойност, след направено уведомление за това на официалната страница на кампанията.

За участие в Промоцията е необходима покупка на продукт на Palette на минимална стойност 2 лева с ДДС от някой от търговските обекти на „Лили Дрогерие“ ЕООД.

Участието в Промоцията се осъществява след покупка на продукт от посочените в т. 7.1 марки и регистрация с две имена, имейл, тел. номер, УНП (уникален номер) и дата на касова бележка в сайта www.henkelbeauty-promo.bg. Един уникален номер на бележка може да бъде регистриран само веднъж.

Клиентът има право да получи само една награда, независимо от стойността на покупката.

Наградите се получават по куриер в срок до 14 (четиринадесет) дни след уведомяване на печелившия участник по имейл/ телефон.

Тегленето на наградите ще се състои на 04 март 2022 г., в офиса на Хенкел България ЕООД в София, Младост 4, Бизнес Парк София, сграда 2, ет. 4, в качеството му на Организатор. Печелившите от Играта ще бъдат обявени на сайта www.henkelbeauty-promo.bg. до 08 март 2021 г. и уведомени на посочения от тях телефон/ имейл в регистрацията си в сайта в срок до 11 март 2021 г.

Краен срок - 28 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара