Спечелете 3 броя домашна машина за пуканки


Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Кирил Колев
Виктория Миладинова
Blagovesta Mileva-Bibishkova

Как се участва:

С коментар във фейсбук страницата на Vivacom.

Пълни правила:

Смехът и любовта вървят ръка за ръка, затова ти предлагаме идеалната възможност да ги съчетаеш. 🤝

Гледай филма „Дуплекс“ , отговори на въпроса и можеш да спечелиш 1 от 3 домашни машини за пуканки, за още по-уютно домашно кино. 

👉 Какво разваля романтиката между влюбените Алекс и Нанси?
а) досадна съседка
б) постоянно звънящ телефон
в) лошо време

✅ Ето как да участваш:
Отговори на въпроса в коментар до 17 февруари (23:59)
На 18 февруари ще изтеглим 3-ма победители на случаен принцип.

Гледай "Duplex" в 23:25 на FilmBox Extra HD на 14 февруари, а ако го пропуснеш, имаш още 7 дни, за да го върнеш с EON. 🙂

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК.

Печелившите участници ще бъдат избрани на случаен принцип от администраторите на фен страницата на VIVACOM във Facebook https://www.facebook.com/VIVAC0M измежду всички, взели участие.

Победителите ще бъдат обявени със своето профилно име въвFacebook на официалната страницата на VIVACOM във Facebook на 18.02.2022 г., като коментар под публикацията.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на печелившите участници да се свърже с победителите на посочените от тях профили във Facebook чрез лично съобщение. За да получи наградата си, победителят следва в рамките на 2 работни дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните свои лични данни: три имена, телефон за връзка, e-mail адрес и адрес за доставка до офис на Еконт, където да бъде изпратена неговата награда, както и да даде съгласието си за обработване на тези лични данни. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него в рамките на 2 работни дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш. Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – грешни имена; грешен номер за връзка или грешен, непълен или несъществуващадрес за получаване на наградата.

Краен срок - 17 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара