Спечелете Philips Sonicare Duo електрически звукови четки за зъби

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Irenbozova@gmail.com

Как се участва:

С абонамент за бюлетина на аптеки Медея.

Пълни правила:

Запишете се за нашия бюлетин и можете да спечелите Philips Sonicare Duo електрически звукови четки за зъби.

Томболата ще продължи през целия месец февруари и ще приключи на 28- ми февруари 2022 г.. На 1 март 2022 г. ще изтеглим на случаен принцип един от всички записали се за мейлинга ни, който ще бъдат обявен във Фейсбук и Инстаграм страниците на аптеки Медея.

Кампанията се провежда в уеб сайта на аптеки Медея www.aptekamedea.bg

ПРАВО НА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА: Право на участие в Кампанията придобива всяко пълнолетно дееспособно физическо лице /Участник/, което в периода от 01.02.2022 г. до 28.02.2022 г. включително, се запише за онлайн бюлетина на аптеки Медея през уебсайта на аптеките www.aptekamedea.bg

Печелившият от Кампанията ще бъде изтеглян на произволен принцип и в присъствието на комисия от трима члена от страна на Организатора, която ще удостовери законосъобразността на тегленето. Името на печелившия участник ще бъде обявен на страницата на верига „Аптеки Медея“ във Фейсбук: https://www.facebook.com/aptekamedea/.

Печелившите Участници в Кампанията ще бъдат потърсени от представител на Организатора, за да бъде уведомен за спечелената награда на имейлът, с който се е записал за бюлетин. В случай, че представителят на Организатора не успее да се свърже с печелившия и същият не потърси наградата си до 7 (седем) дни след тегленето, същият губи право на наградата си и тя се предоставя на изтегления резервен печеливш участник по реда на изтегляне. В случай, че Организаторът не успее да се свърже и с двамата изтеглени резервни печеливши участника или те не потърсят наградата си в 7 (седем) дневен срок от тегленето, тя остава собственост на Дружеството.

Легитимацията при получаване на наградите се извършва чрез представяне на лична карта.

Краен срок - 28 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара