Спечелете смарт телевизори, саундбар системи, уреди за пуканки, гейминг столове, клавиатури и ваучери за Ozone от Coca-Cola

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 20 март 2022

Как се участва:

С регистрация кодове от капачките на Coca-Cola продукти в специално приложение.

Пълни правила:

В Промоцията „Време пред екран“ „Участващи опаковки" са 330ml, 500ml, 1L, 1.5L или 2L Coca-Cola Original, Coca-Cola Без Захар, Fantа и Sprite с информация за COCA-COLA APP и капачка COCA-COLA APP, с изключение на 330ml Fanta Портокал и Fanta Грозде.

В Промоция „Играй за купа за пуканки“ опаковки от 1L, 1.5L или 2L Coca-Cola Original, Coca-Cola Без Захар, Fanta, Sprite и мултипакет 6х330ml Coca-Cola.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията „Време пред екран“, са следните:

За частта от Промоцията „Време пред екран: Филми“ наградите са следните:

            х 5 бр. – смарт телевизор Sony XR-65X93J
            х 10 бр. – саундбар Sony HT-G700
            х 100 бр. – уред за пуканки ARIETE 2956

За частта от Промоцията „Време пред екран: Игри“ наградите са следните:

            х 5 бр. – гейминг стол Razer Iskur Black/Green

            х 10 бр. – гейминг клавиатура Razer Huntsman Mini – Clicky Optical Switch     

            х 100 бр. – ваучер за Ozone.bg, на стойност 50 лв

Наградите по точка 7.1.1., 7.1.2., 7.1.4. и 7.1.5. са с пазарна стойност над 120 лв. с ДДС.

Приемайки награди с пазарна стойност над 120 лева с ДДС, печелившите се считат за уведомени, че по смисъла на чл.65, ал. 7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) и всички свързани условия в същия закон Организаторът има задължението да декларира спечелената награда пред Национална агенция по приходите за съответния период, както и да заплати същата.

Награди от Промоцията „Играй за купа за пуканки“, която се провежда в търговските обекти:

·       Купа за пуканки – 146 000 броя

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

А. Промоцията „Време пред екран“www.coca-cola.bg:
 
Закупете бутилка 330ML, 500ML, 1L, 1.5L, 2L от участващите опаковки. Под капачката ще откриете:

·       уникален 10-символен код за мобилното приложение COCA-COLA APP (мобилното приложение може да бъде свалено от тук à https://app.coca-cola.com/), който може да бъде регистриран в платформата. С необходимия брой код/кодове, съгласно правилата на играта, публикувани в COCA-COLA APP и www.coca-cola.bg, може да играете за описаните награди в т. 7.

Регистрация:

Потребителят трябва да изтегли и направи регистрация в мобилното приложение COCA-COLA APP. Регистрацията трябва да бъде направена чрез мобилното приложение COCA-COLA APP (налично в Play Store и App Store - https://app.coca-cola.com/). Регистрация на код може да бъде направена след регистрацията на профил в приложението. Регистрацията е безплатна и изисква следното:

·       E-mail адрес. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален имейл адрес.
·       Държава. Задължително е Участникът да избере държава.
·       Дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на COCA-COLA APP.
·       Минималната възраст за участие в Кампанията е 16г.

Регистрацията и използването на приложението се извършва, съгласно описаните в него правила, с които при регистрацията потребителят се съгласява. С регистриране на код/кодове и закупуване на участие в теглене на награда в приложението, потребителят се съгласява и с настоящите правила на Кампанията.

Виртуална валута и как се използва:

Потребителите на Coca-Cola App могат да събират виртуална Coca-Cola валута, която ще срещнат в приложението под наименованието: COINS (монети) & GEMS (диаманти) във своя виртуален портфейл. За избягване на всякакво съмнение за целите на настоящите правила под термина "Coca-Cola валута" и "валута" следва да се разбира разменно средство, което няма паричен еквивалент и има смисъл единствено за целите и в рамките на настоящата промоция, приложението и останалите игри, които се провеждат в него.

Всяка бутилка от 330ML, 500ML, 1L, 1.5L и 2L Coca-Cola, Coca-Cola Без Захар, Fanta и Sprite с изключение на 330ML Fanta Портокал и Fanta Грозде, има уникален код под капачката. С въвеждането на всеки код в приложението Coca-Cola App автоматично прибавяте във виртуалния си портфейл 1 COIN. 1 код = 1 COIN (монета).

С натрупването на определен брой монети в своя портфейл, потребителят може да "закупи" участие за избрана от него игра от Промоцията и има шанс за спечелване на избрана от него награда.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.1., Участникът трябва да е регистрирал 25 кода от участващите опаковки (равняващ се на 25 coins/монети), след което да влезе в полето с промоционални игри, след което „Време пред екран: Филми“ и да избере да участва за един от 5 бр. смарт телевизорори Sony XR-65X93J; след което участникът автоматично се включва в  томболата за наградата, описани в т. 7.1.1.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.2., Участникът трябва да е регистрирал 7 кода от участващите опаковки (равняващи се на 7 coins/монети), след което да влезе в полето с промоционални игри, след което „Време пред екран: Филми“  и да избере да участва за един от 10 бр. саундбари Sony HT-G700; след което участникът автоматично се включва в  томболата за наградата, описани в т. 7.1.2.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.3., Участникът трябва да е регистрирал 1 код от участващите опаковки (равняващи се на 1 coin/монетa), след което да влезе в полето с промоционални игри, след което „Време пред екран: Филми“   и да избере да участва за един от 100 бр. уреди за пуканки ARIETE 2956; След което участникът автоматично разбира дали печели наградата, за която е участвал описана в т. 7.1.3.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.1., Участникът трябва да е регистрирал 11 кода от участващите опаковки (равняващ се на 11 coins/монети), след което да влезе в полето с промоционални игри, след което „Време пред екран: Игри“ и да избере да участва за един от 5 бр. гейминг стол Razer Iskur Black/Green, след което участникът автоматично се включва в  томболата за наградата, описани в т. 7.1.4.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.2., Участникът трябва да е регистрирал 3 кода от участващите опаковки (равняващи се на 3 coins/монети), след което да влезе в полето с промоционални игри, след което „Време пред екран: Игри“  и да избере да участва за един от 10 бр. гейминг клавиатура Razer Huntsman Mini – Clicky Optical Switch; след което участникът автоматично се включва в  томболата за наградата, описани в т. 7.1.5.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.3., Участникът трябва да е регистрирал 1 код от участващите опаковки (равняващи се на 1 coin/монетa), след което да влезе в полето с промоционални игри, след което „Време пред екран: Игри“   и да избере да участва за един от 100 бр. ваучери за Ozone.bg, на стойност 50лв; След което участникът автоматично разбира дали печели наградата, за която е участвал описана в т. 7.1.6.

Допълнителна информация за промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България) всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч.

В Промоцията „Време пред екран“ няма ограничение на брой регистрирани промоционални кодове. В рамките на промоцията обаче може да бъде спечелена само една награда от вид от описаните в т. 7.1.3. или 7.1.6. от един потребител.

Тегленето на награди по точка 7.1.1. и 7.1.4. ще бъде извършено еднократно за периода на Промоцията на 21.03.2022, като печелившите ще бъдат информирани в рамките на една седмица след тегленето.

С цел равномерно разпределение на наградите по точка 7.1.2. и 7.1.5. през целия период на промоцията, същите ще бъдат разпределени по седмици, като всяка седмица ще могат да бъдат спечелени:

·       1 теглене (07.02.2022 г.) – х1 саундбар Sony HT-G700; х1 гейминг клавиатура Razer Huntsman Mini – Clicky Optical Switch

·       2 теглене (14.02.2022 г.) – х1 саундбар Sony HT-G700; х1 гейминг клавиатура Razer Huntsman Mini – Clicky Optical Switch

·       3 теглене (21.02.2022 г.) – х2 саундбар Sony HT-G700; х2 гейминг клавиатура Razer Huntsman Mini – Clicky Optical Switch

·       4 теглене (28.02.2022 г.) – х2 саундбар Sony HT-G700; х2 гейминг клавиатура Razer Huntsman Mini – Clicky Optical Switch

·       5 теглене (07.03.2022 г.) – х2 саундбар Sony HT-G700; х2 гейминг клавиатура Razer Huntsman Mini – Clicky Optical Switch

·       6 теглене (14.03.2022 г.) – х1 саундбар Sony HT-G700; х1 гейминг клавиатура Razer Huntsman Mini – Clicky Optical Switch

·       7 теглене (21.03.2022 г.) – х1 саундбар Sony HT-G700; х1 гейминг клавиатура Razer Huntsman Mini – Clicky Optical Switch

Тегленето на награди по точка 7.1.2. и 7.1.5. ще бъде извършвано по следния начин:

·       Всяка седмица ще бъдат теглени награди, описани в точка 7.1.2.и 7.1.5., по списъка и датите описани в точка 8.7., като печелившите ще бъдат информирани в рамките на една седмица след тегленето.

·       Участието в играта се извършва на седмична база след „закупуване“ на билет за вземане на участие в седмична томбола.

B. Промоционална механика с участие за награди в търговските обекти „Играй за купа за пуканки“www.coca-cola.bg:

За участие в Кампанията е необходима покупка на два продукта в пластмасови бутилки от 1L, 1.5L, 2L Coca-Cola, Coca-Cola Без Захар, Fanta и Sprite или един продукт мултипакет 6х330ml Coca-Cola, като продуктите трябва да са закупени и да присъстват на една касова бележка, издадена от търговския обект за удостоверяване на извършената покупка, за което участникът получава скреч лист в същия търговски обект и има възможност да изтрие скреч поле непосредствено след покупката. Участникът разбира на момента дали печели една от наградите, описани в т. 7.2.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни и нямат паричен еквивалент.
 

ЧАСТ 9. ПРОЦЕДУРА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

Ако потребителят спечели, той ще бъде уведомен със съобщение в мобилното приложение COCA-COLA APP. Участниците трябва да имат 16 навършени години или по-големи, за да вземат участие в промоцията.

Наградите от Промоцията ще бъдат връчвани по следния начин:

При спечелване на награда от точка 7.1.1., 7.1.2., 7.1.4. и 7.1.5. участникът ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран в COCA-COLA APP. Печелившият, ще бъде помолен да предостави отговор на coca-cola-app@bespoke.bg своите три имена, ЕГН, адрес и телефон за връзка за да получи физически наградата си. С изпращането на имейла участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда.

o   Предоставените данни са необходими и ще използват само във връзка с физическото връчване на наградата и с изпълнение на законовото задължение на Организатора да декларира предоставената награда пред данъчните органи, съгласно точка 7.2.

o   Печелившият ще има срок до 04.04.2022 г. след получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организатора няма задължение да предостави награда.

·            При спечелване на награда от точка 7.1.3 печелившият ще трябва да предостави: своите три имена, адрес и телефон за връзка на имейла посочен в профила на потребителя -  coca-cola-app@bespoke.bg,  за да получи физическата си награда в рамките на десет (10) работни дни, след предоставянето на необходимите данни

o   Предоставените данни са необходими и ще използват само във връзка с физическото връчване на наградата.

o   Печелившият ще има срок до 04.04.2022 г. след получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда.

o   При спечелване на награда от точка 7.1.6. печелившият получава уникален цифров код, с който може да се възползва до 30.06.2022 от ваучер на стойност 50 лева от www.Ozone.bg.

B. Промоционална механика с участие за награди в търговските обекти „Играй за купа за пуканки“www.coca-cola.bgwww.coca-cola.bg:

Спечелването на Наградите, описани в т. 7.2, се извършва в търговския обект, активиран с Кампанията, веднага след изпълнение на условието по т. 8.2.1 и изтриване на скреч поле в обекта, като получаването на наградите се осъществява, както следва:

Наградата „купа за пуканки“ по т. 7.2. се получава на момента в обекта, в който е направена покупката.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара