Спечелете 5 парични награди по 10 000 лв. от ABOUT YOU

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

@gabymitkova
@777iivv777
@zornitsa.martinova
@josifnalb
@marishumanova

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

WOOHOO! Изкарай 10 000 лв. . и получи 50% ваучер за ABOUT YOU*

Празнуваме по случай 1 милион получени поръчки! Кои са нещата, свързани с ABOUT YOU, които мислиш, че трябва да бъдат отпразнувани? Бъди креативен и ни изпрати любимите си моменти от онлайн пазаруването си, получаването на поръчките и изпробването на новите ти продукти.

Качи видеото си и:

    получи ваучер за 50% отстъпка
    получи шанс да бъдеш част от нашата телевизионна кампания
    получи шанс да изкараш 10 000 лева!

Как?

Моля, увери се, че видеоклипът ти отговаря на следните критерии, както и на нашите условия.

    Задача: Запиши видео по забавен, креативен и ентусиазиран начин
    Съдържание: Твоите любими моменти с ABOUT YOU - пазаруването, получаването на поръчката и изпробването на новите ти продукти
    Времетраене: 10 до 15 секунди
    Формат: вертикален портрет
    Големина: мин. 1 MB и макс. 10 MB

    Съвет #1: Бихме искали да чуем и гласа ти
    Съвет #2: Демонстрирай креативност с пакета или кутията от ABOUT YOU

    Безопасността е най-важна: Моля, вземи под внимание местните регулации относно коронавируса, когато снимаш видеото.

Процесът ще бъде следния:

    Изпрати видеото си от 1 февруари до 20 февруари 2022 г.
    Ние ще ти изпратим твоя ваучер за 50%* по имейл в рамките на следващите няколко дни след качването, ако видеото отговаря на нашите условия
    Нашето жури в ABOUT YOU, състоящо се от креативни и дигитални ентусиасти, ще прегледа всеки видеоклип и ще го оцени според изискванията посочени по-горе
    Победителите ще бъдат избирани един по един в течение на периода за качване на видеата, а не на предварително избрани дати. Така че бъди на линия!
    Всеки победител ще бъде уведомен от ABOUT YOU и видеото му ще бъде интегрирано в нашите реклами (например в телевизионните ни реклами)

Ето какво трябва да направиш, за да участваш:

    Качи малко, самостоятелно направено, видео (6-15 секунди) на нашата целева страница bg.aboutyou-woohoo.com на тема „Какво означава ABOUT YOU за теб“.
    Ако твоето видео е един от 5 щастливи печеливши видеоклипа, ще ти изпратим кратко споразумение, че можем да използваме видеото ти за нашата маркетингова кампания (включително телевизионен спот). Това е необходимо условие, за да можеш да получиш печалбата в размер на 10 000,00 лв.
    Видеоклиповете за участие не трябва да съдържат съдържание, което нарушава приложимите законови разпоредби, т.е. не нарушава права на трети страни, по-специално авторски права на трети страни, лични права, патентни и търговски права и други права; Съдържанието не трябва да нарушава приложимите наказателни закони и/или разпоредби за защита на младежта и да не е дискриминационно, расистко, грубо обидно, порнографско или сексуално, застрашаващо младите хора, екстремистко, прославящо или омаловажаващо насилие, прославящо войната, рекламиращо терористична или екстремистка политическа асоциация, насърчаващо извършването на престъпление, съдържащо клеветнически, обидни или неподходящи за непълнолетни изявления или друго криминално съдържание.

Участието е възможно до 20.02.2022, 23:59 ч. (местно време)

Всеки участник получава 50% ваучер за следваща покупка в ABOUT YOU. За осребряването на ваучерите се прилагат следните условия:

Максимална стойност на поръчката 1000 лв. преди осребряване на ваучера (съответства на 500 лв. след осребряване на ваучера). Ваучерът не може да се прехвърля и може да бъде осребрен само в комбинация с поръчка от ABOUT YOU. Той е валиден еднократно, може да бъде осребрен до 31.03.2022 23:59 ч до датата на валидност, посочена на ваучера и автоматично се приспада от фактурата ти, ако кодът на ваучера бъде посочен при поръчката.

В случай на пълно връщане, стойността на ваучера се губи. Максимум един ваучер може да бъде осребрен на поръчка. Не е възможно изплащане в брой.

Ваучерът не важи за козметични продукти и продукти за грижа, както и за следните марки: Versace, Burberry, Oakley, Ray-Ban, Vogue Eyewear, Mammut, Garmin, Ralph Lauren, Obey, Arnette, Emporio Armani, Tory Burch, Armani Exchange, Coach, Mango, Mango Kids, Mango Man, violeta by Mango

Ваучерът не важи във връзка с други отстъпки и ваучери и не важи за служители на ABOUT YOU. Ако ваучерът бъде изгубен или откраднат, не може да бъде извършено възстановяване от ABOUT YOU. Нямате право на частична или пълна подмяна на ваучер.

Ще изберем 5 печеливши видеоклипа от всички участници през периода на кампанията:

5-те печеливши видеоклипа ще станат част от нашата маркетингова кампания (включително телевизионен спот) от 1.04.2022 г в България и всеки ще получи по 10 000 лв. (с думи: десет хиляди лева)

Победителите с печелившите видеоклипове ще бъдат уведомени по имейл. Освен това, победителят се задължава да сключи допълнително споразумение за прехвърляне на права с ABOUT YOU, което дава възможност на ABOUT YOU да използва печелившия видеоклип в маркетинговата кампания (включително телевизионен спот). Споразумението, което ще бъде сключено, урежда детайлите.

Наградата ще бъде връчена по банков път. Разходите, които възникват в рамките на осребряването (например разходи за доставка, пътуване, вземане), не се включват в печалбата.

Не са възможни замяна и/или прехвърляне на печалбата или изплащане на възможна разлика, както и плащане в брой. 

Краен срок - 20 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара