Спечелете 50 хлебопекарни, 50 комплекта кухненски съдове и 100 великденски венеца от София Мел

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://sofiamel.bg/bg/winners/1

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Февруари е месец на любовта❤️, а Вкусният свят на София Мел го превръща и във време за изненади и страхотни награди🎁. 

Включи се в нашата промоция до 28 февруари и участвай за 1 от 50 хлебопекарни, 1 от 50 кухненски съдове или 1 от 100  великденски венци с кауза.

Наградите, които може да бъдат спечелени при участие в промоцията са:

- Голяма награда: Хлебопекарна Tefal - 50 броя за целия срок на промоцията;
- Голяма награда: Комплект съдове Tefal – 50 броя за целия срок на промоцията;
- Малка награда: Великденски венец в подкрепа на фондация Майко Мила и Оле Мале – 100 броя за целия срок на промоцията.

Механизъм на Промоцията:

1. За да вземат участие в Промоцията, участниците трябва да се регистрират с личен профил в сайта www.sofiamel.bg. Не е необходимо нов профил, ако са се регистрирали в предишна промоция на София Мел Вкусен свят.

2. Чрез създадения от тях личен профил участниците имат възможност за събират точки, като част от София Мел Вкусен свят. Повече за условията на София Мел Вкусен свят може да откриете на https://sofiamel.bg/bg/tos-vkusen-svyat.

3. Точки се печелят по различни начини, описани в общите условия на София Мел Вкусен свят, а именно:

- от закупени продукти, участващи в активността;
- от изпратени и одобрени рецепти и снимки;
- от попълване на личен профил.

4. След регистрация и вход в личния си профил, всеки един потребител ще може да преглежда общия брой точки, които е събрал.

5. За да участва в настоящата промоция, един потребител може обмени своите точки за брой участия в томболата.

6. Всяко едно участие/регистрация в томболата е равна на 3 точки, от тези които е събрал съответният потребител.

7. Всеки един потребител може да участва (да регистрира участия в томболата) неограничен брой пъти, като разменя своите точки срещу участия.

Наградите ще се теглят на 1 март 2022 г. Изтеглените печеливши ще бъдат обявени на сайта www.sofiamel.bg не по-късно от 18:00 часа на 2 март 2022 г.

При участието си в Промоцията участникът трябва да се увери, че посочената в профила му информация е максимално актуална и достоверна. В случай, че печелившият не е потвърдил достоверността и/или не е допълнил адреса и телефонния номер в профила си, Организаторът не носи отговорност за изпращането и предоставянето на наградата. В случай, че информацията е недостатъчна за осъществяването на успешна доставка или получаване на наградата, участникът губи правото си на награда и не му се дължат компенсации. Организаторът не носи отговорност за подадена от печеливш непълна, неточна или грешна информация за контакт и получаване на награда: имена, телефонен номер за контакт, e-mail адрес, пощенски адрес, адрес за доставка на наградата и друга необходима информация. В случай, че победителят не може да приеме наградата или не осъществи контакт с Организатора според описаното по-горе, наградата не може да бъде прехвърляна на друго лице от избрания победител.

Спечелилият участник е задължен да си сътрудничи с Организатора по всички въпроси, свързани с получаването на наградата. Ако победителят не изпълни задълженията си, отнасящи се до това сътрудничество и по този начин възпрепятства постигането на съгласие за приемането и доставянето на наградата, то това се счита за обстоятелство, в което Организаторът не носи отговорност. Уговореният с Организатора период от време не може да бъде удължаван и в случай че участникът-победител не спази крайния срок, тя/той ще изгуби правото си на награда.

Приемайки предметна награда с пазарна стойност над 100 лева, печелившите се считат за уведомени, че личните им данни – трите пълни имена, ЕГН и адрес ще бъдат използвани от Организатора за подаване на справка по чл. 73, ал. 1 ЗДДФЛ към НАП.

Участниците, които са спечелили хлебопекарна Tefal и комплект съдове Tefal не дължат данък върху стойността на наградата, като същият ще бъде заплатен авансово от ГудМилс България ЕООД.

Доставка на спечелените награди

1. Всички награди се доставят с куриер до 30 дни след обявяване на печелившите.

2. Доставката за малките награди се поема от Организатора.

3. Доставките на големите награди се поемат от печелившия, като цената на доставката е в размер на 5 лв. с ДДС.

Краен срок - 28 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара