Спечелете 5 куфара Benetton с колелца от Syoss


Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Доротея Очкова
Румяна Беева
Дарина Георгиева
Мариана Станкова
Иванка Вутова

Как се участва:

С покупка на продукт Syoss за минимум 2 лв. от магазини dm.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда от Хенкел България ЕООД на територията на Република България във всичките търговски обекти на dm България.

Наградата е твърд куфар Benetton с колелца, с размери 50/35/23 см.
Общият брой на наградите е 5.

Организаторът на Кампанията запазва правото си при изчерпване на наличните количества от посочения модел куфар, да ги заменя с такива със сходно предназначение и стойност, след направено уведомление за това на официалната страница на Кампанията.

За участие в Кампанията е необходима покупка на продукт на SYOSS на минимална стойност 2 лева с ДДС от някой от търговските обекти на dm България. Участват продукти от категориите Грижа за коса, Боя за коса, Стилизанти.

Участието в Кампанията се осъществява след покупка на продукт от посочените в т. 7.1 марки и регистрация с две имена, имейл, тел. номер, снимка и дата на касова бележка в сайта www.syoss-promo.bg. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж.

Клиентът има право да получи само една награда, независимо от стойността на покупката.

Клиентът има право с една касова бележка да се регистрира за участие само веднъж и за една награда, независимо от стойността на покупката и канала на участие.

Наградите се получават по куриер в срок до 14 (четиринадесет) дни след уведомяване на печелившия участник по имейл/ телефон.

От участие в Кампанията се изключват:
• участвали в Кампанията с фискален бон от закупени продукти SYOSS на стойност по-малка от 2 лв. с ДДС.;
• участвали в Кампанията с фискални бонове за закупени продукти SYOSS, преди началото и след края на Кампанията;
• участвали в Кампанията с фискален бон от закупени продукти SYOSS извън търговските обекти на dm България;

Тегленето на наградите ще се състои на 07 март 2022 г., в офиса на Хенкел България ЕООД в София, Младост 4, Бизнес Парк София, сграда 2, ет. 4, в качеството му на Организатор. Печелившите от Играта ще бъдат обявени на сайта www.syoss-promo.bg до 09 март 2022 г. и уведомени на посочения от тях телефон/ имейл в регистрацията си в сайта в срок до 11 март 2022 г.

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни. Видът на наградата е подробно описан в точка 6.

При невъзможност за свързване с обявените печеливши по телефона в срок от 10 дни, наградите се разпределят между резервни печеливши, документирано с протокол.

В случай на невъзможност за получаване на наградата, поради грешни, неточни или непълни данни за контакт, в рамките на 14-дневен срок от датата на теглене, тя се преотстъпва на резервен печеливш.

Краен срок - 28 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара