Спечелете смарт часовник Apple Watch SE и слушалки Beats Studio Buds


Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: kra*****@gmail.com

Как се участва:

С регистрация в сайта на iStyle.

Пълни правила:

👩‍❤️‍💋‍👨 🎁 Спечели Apple Watch SE в комплeкт с Beats Studio Buds и стани част от #iSTYLEfamily!

📩 Регистрирай мейл адреса си и участвай в томбола за идеалните партньори в месеца на любовта #AppleWatch + #BeatsStudioBuds от #iStyleBulgaria.

ℹ Играта се провежда в периода 1-28 февруари 2022 г. Тегленето на победителя ще се проведе на 2 март 2022 г. В томболата участват нови и стари абонати.

Участието в настоящата игра не е обвързано със закупуването на каквито и да е стоки и/или услуги, предлагани от “А й Стайл” ЕООД или от трето лице, нито с поемането на каквито и да е договорни задължения към Организатора. Участието в Играта е напълно доброволно и свободно. С регистрирането на ме йл адреса си, участниците се включват в томбола. С предоставяне на данни се дава и съгласие за изпращане на информация за нови продукти, специални предложения и маркетингови събития. Нюзлетърът, за ко йто участниците се абонират, участва йки в играта, е безплатен и ще остане такъв за целия период, в ко йто ще бъде получаван
от участниците. Може да оттеглите Вашето съгласие по всяко време, като промените
настройките си, като кликнете върху бутона "Отписване" под всеки име йл, ко йто получавате от iStyle или като се свържете с нас на newsletter@istyle.bg. Право на участие в Играта имат: всички лица, навършили 18 години, с местожителство в България, както и всеки, ко йто е абониран или се абонира за нюзлетъра на iStyle. С регистрацията си за участие в играта всеки участник приема настоящите правила и условия на играта. Играта важи за стари и за нови абонати. 

Всички, които са се регистрирали, щe участват в томболата за един брой Apple Watch SE Silver в комплект с един брой Beats Studio Buds White, която ще се проведе на 02.03.2022 г.

На 02.03.2022 г. ще се проведе томбола, в която ще участват всички, които са попълнили данните си и са се регистрирали. Ще бъде изтеглен един печеливш. Изтегленият играч печели 1 (един) брой Apple Watch SE Silver в комплект с 1 (един) брой Beats Studio Buds White. Печелившият ще бъде обявен на 02.03.2022 г. до 18:00 ч. на фейсбук страницата на А й Стайл на интернет адрес www.facebook.com/iStyle -Bulgaria, както и на посочения от него имейл адрес.

Ангажимент на Организатора е да изпълни законовите изисквания във връзка с облагането с окончателен данък на брутната сума на спечелената награда. Спечелилият не следва да подава декларации или да включва сто йността на печалбата в годишната си данъчна декларация.

След изтеглянето на победителя, Организаторът ще уведоми победителя на предоставения от него и-ме йл адрес и ще публикува и-ме йл адреса със закрити последни 3 символа във фе йсбук страницата на А й Стайл. Победителят трябва да се свърже с Организатора в рамките на 5 (пет) работни дни след изпращане на имейла с уведомлението, за да предостави данните си за получаване на наградата. Победителят в играта ще получи наградата в рамките на 5 (пет) работни дни, след като се е свързал с Организатора в предоставения му по-горе срок, като предварително се уговорят с представител на Организаторите за точен ден и час. Наградата ще бъде предоставена в София, магазин iStyle Витоша, на бул. Витоша 25. В случа й че побе-
дителят не е от гр. София и няма възможност да получи наградата си в магазин
iStyle Витоша, ще я получи по куриер, на посочен валиден адрес за сметка на Организатора.

Краен срок - 28 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара