Спечелете безжични Bluetooth слушалки и бутилки с марков алкохол

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1. Първан Добрев от София;
2. Георги Кацарски;
3. Захари-Петър Радев от Пловдив;

Как се участва:

С регистрация в сайта на Magic FM.

Пълни правила:


Свети Валентин или Трифон Зарезан. Това не е избор.

Това е предизвикателство.

Приеми го.

Докажи, че си свестен мъж, мъж с главно "М", мъж на място и остави любимата си сама на 14-ти февруари. Докажи, че си пича с главно "П" и излез с приятели.

Отпразнувай Трифон Зарезан така, както трябва. Сам или с приятели. А Митко Павлов ще ти помогне да го направиш паметно. Уловката е, че трябва да накараш любимата да те регистрира и да попълни твоите данни във формата за участие по-долу.

А на 11-ти февруари ( петък ) Митко Павлов ще има грижата да изтегли три от имената регистрирани за участие. Трима късметлии ще празнуват паметно. Каквото си решат.

На 14-ти февруари бъди мъж, много се отказаха.

Награди в играта: 3 броя безжични Bluetooth слушалки осигурени от dice.bg и 3 бутилки марков алкохол за паметно пазнуване.

Dice.bg любезно предоставят на всички слушатели на Magic FM код за отстъпка: "lovemagic" на dice.bg. Той е за периода 01.02 - 11.02 за 14 %  отстъпка от всички аксесоари.

Краен срок - 11 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара