Спечелете кошница с шоколадови изкушения и 10 плюшени мечета

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 14 февруари 2022

Как се участва:

Със закупуване на мелодия чрез Happy Call услугата на Vivacom.

Пълни правила:

В кампанията могат да вземат участие всички физически и юридически лица - абонати на Vivacom – страна по договор за предоставяне на мобилни услуги, както и потребители на предплатени мобилни услуги на Vivacom, които имат активен абонамент за услугата Happy Call.

Всички абонати на Vivacom, които имат активна Happy Call услуга, могат да участват в кампанията като закупят поне една нова мелодия от целия каталог на услугата на цена 1.80лв. с ДДС. Абонати на Vivacom, които нямат активна Happy Call услуга, могат да я активират с цена от 0.60лв. с ДДС и да закупят която и да било мелодия от каталога на услугата на цена 1.80лв. с ДДС за участие в кампанията.

Всеки абонат може да участва в тегленето само и единствено, ако е поръчал поне една нова мелодия през периода на кампанията. Важи само за ново абониране, а не за подновяване на абонамент към вече активна мелодия. Всеки абонат може да спечели само една награда в рамките на кампанията.

За да е валидно участието в кампанията, абонатите, след закупуването на мелодията, трябва да потвърдят участието си и да се съгласят за използване на личните им данни на http://happycall.bg/Main/Agree.

В случай, че абонат желае да закупи мелодия в периода на провеждане на играта, но не желае да участва в инициативата, следва да заяви отказа си като изпрати имейл на адрес happycall@Vivacom.bg или като не се съгласи с използване на личните му данни.

Награди

Наградите ще бъдат 1 брой кошница с шоколадови изкушения и 10 броя плюшени мечета.

Наградите се разпределят на лотариен принцип в края кампанията като се изтеглят:

- За кошницата с лакомства – 1 печеливш и 2 резерви
- За мечетата – 10 печеливши участници и 10 техни резерви

Всеки печеливш или негова резерва получава една награда. Визуализациите на наградите са с илюстративна цел.

Печелившите ще бъдат изтеглени след края на кампанията. Механизъм на определяне на печелившите:

- Чрез софтуер се избират 11 печеливш и 12 техни резерви на случаен принцип;

- Печелившите участници ще бъдат уведомени с до 3 обаждания на използвания от тях мобилен номер за участие в играта в периода на кампанията;

- Ако печеливш участник не отговори на обажданията, то се преминава към резервите и се продължава така до последната резерва.

Печелившите участници получават наградите си само, ако към момента на уведомяването им те нямат изискуеми задължения към БТК по отношение на предоставяната мобилна услуга.

Ако номера на печелившия не е активен по време на уведомяването на клиента той губи правото си на получаване на наградата.

Наградите се изпращат с куриер на посочения от получателя адрес или в офис на куриера. Получател на наградата може да е само титуляря по договора с Организатора. Получателят следва да се идентифицира с лична карта.

Наградите не могат да бъдат заменени с паричния им еквивалент. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара