Спечелете уникално преживяване в Къща на ужасите и кинонагради от 'Писък'

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 18 януари 2022

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Всички лица, които отговарят на изискванията по т. 4 от тези Правила, могат да се регистрират за участие в Играта и да участват като отговорят правилно на въпроса, зададен на Сайта, избирайки една от 3 (три) предварително дефинирани опции.

Всеки участник има право да участва само веднъж в Играта.

Играта не включва продажба на стоки и/или услуги. Играта не е свързана с покупка. Участието в Играта е безплатно.

Описание: наградите, предоставяни в Играта представляват само и единствено:

Ваучер за преживяване „Къща на ужасите“ осигурен от „Макарон” ЕООД. В услугата се включват:

- Игра за група от 2 до 5 човека

- Инструктаж за безопасност

- Наградата 1 бр. преживяване „Къща на ужасите“ може да бъде използвана след направата на предварителна резервация и потвърждение от „Макарон“ ЕООД.

- Играта е с продължителност 1 час

- Печелившият участник на наградата 1 бр. преживяване „Къща на ужасите“ трябва да има предвид, че:

-  ако дадено лице страда от заболявания, които се активират или обострят вследствие на тесни, тъмни или затворени пространства, необичайно силна или слаба светлина, внезапна или пулсираща светлина или звук, монотонен шум и други подобни, или страда от астма или клаустрофобия, епилепсия, сърдечни заболявания, остри заразни заболявания, или е в състояние на бременност, участието му в Играта е забранено!

- с цел гарантиране здравето на участниците в Играта се допускат до участие само лица, навършили 16-годишна възраст. Лица до 18-годишна възраст се допускат до Играта само до 20:00ч.

- не се допускат лица във видимо нетрезво състояние или които са под влияние на наркотични или други упойващи вещества.
    
Кинокомплект за филма „Писък“.

Кинокомплектите включват 2 (два) кинобилета за филма „Писък“ и 2 (два) бр. средни менюта с пуканки и напитка по избор само и единствено за кино от киноверигата Синема Сити на територията на Република България.

1 бр. кинокомплект за двама за филма „Писък“ включва един брой ваучер за консумация за двама и два кинобилета за филма „Писък" (важи само за кината от киноверигата Синема Сити):

1. Един брой ваучер за консумация за двама включва само и единствено: 2 бр. средни пуканки + 2 бр. средна напитка по избор (Pepsi/Pepsi Max/Mirinda/7UP/Lipton Lemon/Lipton Peach) в съответното кино от киноверигата Синема Сити, в което победителят е избрал да използва кинобилетите за филма „Писък " и за прожекцията, която е избрал. Ваучерът за консумация от бара на Синема Сити важи в периода 21.01. – 10.02.2022 г. и не може да бъде използван за прожекции на други филмови заглавия и отделно от използването на спечелените два кинобилета за филма „Писък".

Два кинобилета само и единствено за филма „Писък“, които важат в периода 21.01. – 10.02.2022 г. за избрано от победителя кино само и единствено от киноверигата Синема Сити (всички обекти от киноверигата може да видите ТУК) на територията на Република България. Кинобилетите важат за прожекция на филма „Писък " за избран от победителя ден и час в предварително посоченото от него кино от киноверигата Синема Сити, според програмата на киното. Организаторите не носят отговорност в случай, че в посоченото кино няма прожекции на филма „Писък" в деня и часа, избрани от победителя.

Кинобилетите за филма „Писък" и ваучерът за консумация от бара на Синема Сити не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност или каквато и да е друга равностойност, включително за други храни и напитки, други награди от филма „Писък" или друго филмово заглавие.

Победителят получава своята награда 1 бр. кинокомплект за двама за филма „Писък " след като се легитимира пред оторизиран представител, посочен на място, в предварително избраното от него кино от веригата Синема Сити.
    
Участниците в Играта, които печелят награда се определят чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на Организатора и в присъствието на Комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него.

Тегленията на наградите по т. 6.1. ще се извърши на 19.01.2022 г.

След определяне на всеки печеливш участник се изтегля по още 1 (един) резервен печеливш участник. Резервният печеливш участник може да замести предходния изтеглен, при условие, че същият не може да бъде открит и/или не може да получи наградата в сроковете по тези Правила. В случай, че с вторите изтеглени печеливши участници при условията на тази точка също не може да бъде осъществен контакт или да получат наградите си, не се извършва ново теглене и нераздадените награди остават неразпределени.

Организирането на раздаването на наградите се осъществява от "Форум Филм България" ЕООД, ЕИК: 200522737, които осъществяват контакт с печелившите участници на посочените от последните телефонен номер в регистрационната форма за участие в Играта.

За да получи своята награда съответният печеливш участник следва да удостовери пред "Форум Филм България" ЕООД, ЕИК: 200522737, че е на възраст над 18 години.

Печелившият Участник трябва да подпише приемо-предавателен протокол, че приема наградата и ще се възползва от нея, в рамките на посочените по-горе условия.

Крайният срок за ползване на наградите по чл. 6.1. е както следва:

- Ваучерът за преживяване „Къща на ужасите“ е с валидност 6 месеца от датата на издаването му.

- Кинокомплетите за филма „Писък“ са валидни от 21.01.2022 г. до 10.02.2022 г. включително и могат да се ползват в киносалоните на Синема Сити на територията на Република България, според програмата на кината, в ден и час, избран от победителя. Организаторът не носи отговорност, ако в избрания ден и час от победителя филмът „Писък“ не се излъчва в посоченото от него кино или ако в периода, в който може да се използва ваучерът, спечелилият Участник е възпрепятстван да го използва.

Ако в рамките на установените срокове не са раздадени всички награди, не се организира ново разпределение.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара