Спечелете столче за кола, детска количка Chicco, настолни игри и още награди от Plasmon

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 януари 2022

Как се участва:

С покупка на продукти Plasmon за поне 20 лв. от Фантастико.

Пълни правила:

Промоцията се организира и провежда само на територията на търговска верига Фантастико в Република България. В Промоцията могат да участват всички продукти на Плазмон, предлагани от Авенди ООД в търговска верига Фантастико.

Всеки закупил продукти Plasmon на територията на търговска верига Фантастико на стойност над 20 лв и регистрирал касовата си бележка на www.plasmon.bg, участва в томбола за една от гореописаните награди. На касовата бележка трябва ясно да се вижда, че закупените продукти са от марка Plasmon и са закупени от търговска верига ФАНТАСТИКО. Касовата бележка трябва да бъде показана при получаване на наградата.

Всички участници спечелили награда ще бъдат информирани с SMS на номера посочен при регистриране на касовата бележка. В рамките на 5 (пет) дни от момента на спечелване на наградата си следва да се обадят на : 0879947027 (според тарифния им план), за да предоставят данни за доставка на наградата (три имена, телефон и точен адрес). За да бъде получена наградата, участникът трябва да се обади на телефона на Промоцията 0879947027 в срок до 20 февруари 2022 включително, за да предостави данни за доставка (три имена, телефон и адрес). В рамките на 30 работни дни, след като са предоставени данните за доставка, наградата ще бъде доставена безплатно с куриер на предоставения адрес. Ако участникът не може да бъде открит на посочения от него адрес след две посещения, участникът губи правото да получи наградата.

В случай че спечелилият награда участник не желае да предостави адрес за доставка, участникът има право да получи наградата си от офис на организатор на адрес гр. София, бул. Искърско шосе 7, сграда 12 в работни дни, в часовете между 10 – 16 ч., като предварително уточни дата и час на получаването й с Организатора. В този случай всички разходи във връзка с получаването на наградата в т.ч. транспорт до и от офис на организатора са за сметка на участника.

Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Промоцията и само срещу предоставяне на личен идентификационен документ и регистрираната касова бележка в промоцията, която отговаря на условията. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени в т.4 по-горе, награда не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т.3. тук по-горе с представянето на документ за самоличност.

Тегленето на печелившите участници ще се извърши до 10.02.2022 . Печелившите ще бъдат обявени на www.plasmon.bg, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на страницата.

Организаторът не е задължен да води кореспонденция във връзка с претенции за получаване на награди.

Организаторът не носи отговорност за недоставени или забавени награди, когато това се дължи на причина по вина на обекта и/или на участника.

Организаторът не носи отговорност в случаи на невъзможност за участие в Промоцията или получаване на награда поради настъпване на обстоятелства извън неговия контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в телекомуникационната мрежа, предоставяните от трети лица услуги извън контрола на Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара