Спечелете всеки ден 3 награди от Коледния календар на Hipp

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.hipp.bg/koleden-kalendar/pechelivshi-2021/

Как се участва:

С регистрация всеки ден в сайта на Hipp.

Пълни правила:

HiPP Коледен Календар

В нашия HiPP Коледен Календар има интересни въпроси и страхотни седмични награди, които могат да бъдат спечелени всеки ден от 1 до 24 Декември. Кликнете на квадратчето с номер, съответстващ на настоящата дата, и открийте въпроса за деня! Всяка седмица ще обявяваме нови атрактивни награди!

Всеки ден, печелившите от предния ден ще бъдат избирани и информирани за тяхната награда. (Победителите от събота и неделя ще бъдат избирани в понеделник.)

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА

    а) Всеки ден в рамките на играта HiPP „Коледен календар“ от 01.12.2020 до 24.12.2020 ще бъдат публикувани 24 въпроса, по един нов въпрос всеки ден. Всеки участник трябва да попълни регистрационна форма за участие и да посочи верен отговор.

    б) Всеки ден се излъчват по трима наградени, отговорили вярно на зададения въпрос, от предходния ден, като те ще бъдат избрани на случаен принцип и информирани за тяхната победа. (Победителите от събота и неделя ще бъдат избрани в понеделник.)

    в) Играта започва на 01.12.2020 г., като възможността за участие в играта може да стане по всяко време на нейния период без да зависи от участие и даване на верен отговор в предходен въпрос.

НАГРАДИ в Играта

Всеки ден в играта се излъчват трима наградени, отговорили вярно на въпрос, зададен от предходния ден, които ще получат една от седмичните награди. Всяка седмица ще се раздават три различни награди. Те ще се обявяват всеки понеделник в страницата на играта и във Фейсбук страницата на HiPP България.

Организаторът поема ангажимент да уведоми публично и лично всеки един победител. Публично се счита съобщението на сайта на HiPP България www.hipp.bg. Лично се счита изпращане на съобщение на личен имейл. Спечелилите ще бъдат обявявани всеки ден от 02.12.2020 г. до 25.12.2020 г. на сайта на HiPP България: www.hipp.bg. Всеки награден ще получи и уведомяващ имейл на посочения от него адрес в регистрацията. В рамките на един зададен въпрос, един участник може да спечели само една награда.

Получаване на награди:

    В рамките на 15 работни дни след получаване на имейл съобщението за наградата в играта HiPP „Коледен календар“ спечелилите трябва да се свържат с Организатора на посочените от него телефон и/или електронен адрес и да предоставят поисканата информация за контакт, за да се уточни как ще се връчи наградата.
    При получаване на наградата, Спечелилите се идентифицират с лична карта.
    Ако наградените не се свържат с Организатора в рамките на 15 работни дени след получаване на имейла, губят правото да получат своята награда.
    Организаторът не носи отговорност за участник, предоставил невалиден имейл за контакт или грешни и неточни имена.
    Организаторът няма задължението да осъществява кореспонденция, свързана с непечелившите участници.
    Наградите се предават само, ако спечелилите участници отговарят на изискванията в Правилата за участие.

Краен срок - 24 декември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара