Спечелете 5 страхотни Samsung Galaxy SmartTag

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

@zornica_maksimova 🏆
@marie_heureux_ 🏆
@nikolina3249 🏆
@zhulieta.marinova 🏆
@kalina.73 🏆

Как се участва:

С публикуване на снимка в инстаграм.

Пълни правила:

Коледа е все по-близо и ние сме готови да раздаваме подаръци! Включи се в предизвикателството ни #SamsungBlueChristmas и може да спечелиш страхотен Galaxy SmartTag, за да държиш винаги под око любимите си предмети.

Ето как може да се включиш:
1️⃣ Улови духа на Коледа със своя смартфон – може да е снимка на коледна кутия за подарък, коледна украса или коледен предмет …изборът е твой!
2️⃣ Увери се, че синият цвят присъства на заснетия от теб обект
3️⃣ Качи пост със снимката, направена от теб, в Instagram, като отбележиш @samsung_bulgaria и добавиш хаштаг #SamsungBlueChristmas
4️⃣ Ако се чувстваш вдъхновен, участвай неограничен брой пъти
5️⃣ Ако си изпълнил всички стъпки вярно, вече участваш в томболата за спечелването на Samsung Galaxy SmartTag!

Разгледай част от примерите, които сме приложили към поста, за да се ориентираш за стилистиката. Участвай до 07.12.2021! 

Всеки участник може да публикува неограничен брой снимки, но ще участва в томболата само с една от тях.

Instagram профилът на участника следва да бъде публичен в периода 01.12.2021 – 17.12.2021 включително.

Участникът трябва да притежава Instagram профил, създаден преди началото на Играта.

Победителите ще бъдат избрани с томбола на случаен принцип със специален софтуер в присъствието на нотариус, който ще валидира процеса.

Томболата за изтегляне на победителите ще се проведе на 09.12.2021 в присъствието на нотариус. В рамките на същия ден те ще бъде обявени публично на Instagram профила на Samsung България (https://www.instagram.com/samsung_bulgaria/) чрез пост и стори,  като сторито ще бъде споделено и в официалната Facebook страницата на Samsung България (https://www.facebook.com/SamsungBulgaria/).

Организаторът е задължен да се свърже с победителите посредством лично съобщение в Instagram и да получи следната лична информация: (Потвърждение на GDPR споразумение за събиране на данни; Instagram ID на потребителя; имена на участника; писмено потвърждение от печелившия, че е на 16 или повече години, чрез попълването на конкретен формуляр от негова страна; адрес за доставка за награда, само и единствено на територията на Ребулика България; телефонен номер, за да му бъде доставена наградата; негов личен email за кореспонденция).

Победителят трябва да отговори чрез лично съобщение в Instagram с нужните данни в период от 24 часа след получаване на съобщението. Ако той не отговори в рамките на 24 часа, той губи правото си да получи наградата и организаторът ще се свърже с първата резерва.

Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност.

Наградата ще бъде доставена на победителите (или резервите) не по-късно от 17.12.2021

Победителят има право да получи наградата си, само ако предостави на организатора необходимата лична информация (Потвърждение на GDPR споразумение за събиране на данни; Instagram ID на потребителя; имена на участника; писмено потвърждение от печелившия, че е на 16 или повече години, чрез попълването на конкретен формуляр от негова страна; адрес за доставка за награда, само и единствено на територията на Република България; телефонен номер, за да му бъде доставена наградата; негов личен email за кореспонденция) чрез отговор на съобщение в Instagram. Личните данни ще бъдат използвани за свързване с победителя, за да може той да получи наградата си най-късно до 17.12.2021.

Краен срок - 7 декември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара