Спечелете новите Somersby чаши за истински свежи коктейли

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 22 декември 2021

Как се участва:

С отговор на стори във фейсбук или инстаграм профилите на Somersby.

Пълни правила:

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на промоцията, са следните: 24 броя брандирани Somersby чаши.
 
Всеки, над 18-годишна възраст, желаещ да участва в промоцията, трябва да следи и отговори на поне едно от инстаграм или фейсбук сторитата, които ще бъдат публикувани всеки понеделник (29.11, 6.12, 13.12, 20.12) на @somersbybulgaria и https://www.facebook.com/SomersbyBulgaria/ в рамките на периода на кампанията. Участниците трябва да отговорят на 1 poll и на 1 quiz стори, за да участват автоматично в томболата за награди. 

Победителите ще бъдат обявявани всеки четвъртък (2.12, 9.12, 16.12, 23.12), както следва: трима победители във фейсбук и трима в инстаграм.  

Организаторът на промоцията или негов подизпълнител ще се свърже с печелившия, за да организира предоставянето на наградата чрез куриер, в рамките на 7 дни след обявяването на победителите в сторита в двете страници на Промоцията -  https://www.instagram.com/somersbybulgaria/,https://www.facebook.com/SomersbyBulgaria

Спечелилите участници се съгласяват да предоставят на Организатора или негов подизпълнител личните си данни – име и адрес, необходими за изготвянето на приемо-предавателен протокол при получаване на наградата си. При получаване на наградите спечелилите участници се идентифицират с лична карта, а когато наградата се получава от пълномощник, упълномощеният представя писмено пълномощно (в оригинал) и лична карта.
 
Организаторът на Промоцията не носи отговорност спрямо Участник, предоставил невалидни или погрешни имена, е-mail, телефон за контакт и/или адрес.  
 
Печелившите в Промоцията ще се определят посредством изтегляне на случаен принцип от всички участници чрез специализиран софтуер - https://www.random.org.

Обявяването на печелившите ще се извършва с отбелязване на техните профили чрез стори в страницата на Промоцията -
https://www.instagram.com/somersbybulgaria/ и https://www.facebook.com/SomersbyBulgaria на: 2.12, 9.12, 16.12, 23.12.2021

Промоцията е валидна за всички физически лица с местоживеене територията на Република България, навършили 18 години, с изключение служителите на Карлсберг България АД и свързаните с него лица, както и техните семейства. При наличие на данни, установяващи несъвместимост с това изискване, Организаторът на Играта преустановява участието на такова лице до опровергаването на несъвместимостта от страна на Участника. Организаторът на Играта самостоятелно преценява дали неизпълнението на изискванията е опровергано.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара