Спечелете комплект зимни гуми от Continental

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Светослава Жекова

Как да участвате:

С попълване на анкета.

Пълни правила:

Да тестваме най-добрите автомобили на годината – такова бе и тазгодишното предизвикателство пред журито на конкурса на AUTO BILD България, носещ името TEST THE BEST. През 2021 г. тестовете се проведоха на паркинга на хотел RIU Правец. Подпомаган от спонсорите и партньорите на конкурса – веригата бензиностанции OMV и премиум производителя на автомобилни гуми Continental, Auto Bild събра 21 претендента за наградите. Това са автомобили, които са имали пазарен дебют в България през 2021 г.

Заради световната пандемия от Covid-19 бяха взети специални мерки за конкурса TEST THE BEST 2021, свързани с дезинфекция на автомобилите. Атмосферните условия бяха оптимални за провеждането на едно такова мероприятие. Членовете на журито на конкурса с нетърпение очакваха да тестват всеки нов модел от тази година. Традиционно в журито на българското издание на TEST THE BEST се включиха инженери, техници, дизайнери и представители на големи международни компании, свързани с автомобилната индустрия.

На нашия сайт autobild.bg продължава гласуването на читателите ни, които могат да дадат своите предпочитания в отделните категории. Участвайте в гласуването и имате шанс да спечелите комплект зимни гуми от Continental. 

Краен срок - 15 ноември 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара