Спечелете ваучери за Техномаркет на стойност 99 лв.

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 ноември 2021

Промоцията се организира и провежда от Хенкел България ЕООД на територията на Република България във всичките търговски обекти на „Лили Дрогерие“ ЕООД.

Наградата ваучер за пазаруване във физическите магазини на Техномаркет на стойност 99 лв. Общият брой на наградите е 6.

За участие в Промоцията е необходима покупка на продукт на SYOSS на минимална стойност 2 лева с ДДС от някой от търговските обекти на „Лили Дрогерие“ ЕООД.

Участието в Промоцията се осъществява след покупка на продукт от посочените в т. 7.1 марки и регистрация с две имена, имейл, тел. номер, УНП (уникален номер) и дата на касова бележка в сайта www.syoss-promo.bg. Един уникален номер на бележка може да бъде регистриран само веднъж.

Клиентът има право да получи само една награда, независимо от стойността на покупката.

Наградите се получават по куриер в срок до 14 (четиринадесет) дни след уведомяване на печелившия участник по имейл/ телефон.

От участие в Промоцията се изключват:
• участвали в Промоцията с фискален бон от закупени продукти SYOSS на стойност по-малка от 2 лв. с ДДС.;
• участвали в Промоцията с фискални бонове за закупени продукти SYOSS, преди началото и след края на Промо играта;

Тегленето на наградите ще се състои на 02 декември 2021 г., в офиса на Хенкел България ЕООД в София, Младост 4, Бизнес Парк София, сграда 2, ет. 4, в качеството му на Организатор. Печелившите от Играта ще бъдат обявени на сайта www.syoss-promo.bg на 06 декември 2021 г. и уведомени на посочения от тях телефон/ имейл в регистрацията си в сайта в срок до 10 декември 2021 г.

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни. Видът на наградата е подробно описан в точка 6.

Наградите ще се получават по описания в точка 7.4 ред.

Неполучени награди поради невъзможност за свързване с обявените печеливши поради грешни, неточни или непълни данни за контакт се разпределят между резервни печеливши. Броят на изтеглените резервни печеливши ще бъде 3.

В случай на невъзможност за получаване на наградата по описаните в т. 8.4. причини в рамките на 7-дневен срок от датата на теглене, тя се преотстъпва на резервен печеливш.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара