Спечелете сешоари, преси за коса, парфюми и ваучери подарък

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 декември 2021

Участието в играта е обвързано с покупка. Участниците в промоцията трябва да закупят минимум един брой продукт с марката Anna или Stella, дистрибутирани от организаторa.

Предоставянето на касова бележка от покупката е необходимо условие за получаване на наградата, в случай че участникът е изтеглен сред печелившите. Номерът от касовата бележка трябва да бъде регистриран на страницата на промоцията в уебсайта anna.triada-market.com.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж и да спечели само една награда. Всеки участник може да регистрира неограничен брой касови бележки, обвързани с покупка на продукт от Приложение 1, но не може да спечели повече от 2 награди.

Тегленето на печелившите ще се извърши на случаен принцип с помощта на софтуер, част от уебсайта. Имената на печелившите ще бъдат публикувани в съкратен вид на anna.triada-market.com, като всеки от тях ще получи съобщение на имейл адреса, с който се е регистрирал в играта. 

Наградите, които ще бъдат раздавани, са:

    10 броя Ваучер подарък
    30 броя Сешоар Remington D3080
    30 броя Преса за коса Remington S6505
    30 броя BHPC Prestige парфюм

При прояви на злоупотреба, манипулиране или фабрикуване на данни от страна на участник, организаторът има правото да елиминира всички регистрации на съответния участник.

Процедура за предявяване, валидиране и получаване на наградите

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни. Печелившите получават наградите си на предоставения от тях адрес по куриер до 30 работни дни след получаването на потвърждение, че са спечелили и предоставят на Организатора адрес за доставка.

Разходите за куриерски услуги са за сметка на Организатора. Награди получават само участници, които са изпълнили условията на Промоцията. Наградата се изпраща по куриер на посоченият адрес, след потвърждение на адрес и телефон от печелившия по имейл. Ако участникът не бъде открит в рамките на 2 работни дни на посочените от него координати (адрес и телефон) или не отговаря на някое от условията в промоцията, награда не се предоставя. Организаторът не носи отговорност за неполучени/недоставени награди при подаден от участника неточен или погрешен адрес.

Наградата може да се получи само лично от участника срещу представяне на документ за самоличност и подпис или от надлежно упълномощено лице. За да получи своята награда от промоцията, победителят трябва да запази касовата бележка и опаковката от продукта и да ги предостави на куриера.

В случай, че печелившият участник е на възраст до 16 години, наградата може да бъде получена само от законен представител на същия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, само ако удостовери писмено, че е получило наградата от името на печелившия. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара