Спечелете 10 сета с тениски и продукти Savex

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

✨ @marie_heureux_
✨ @elitzalungova
✨ @zhulenapeneva
✨ @didsh1
✨ @if.ivanova
✨ @deyan.valev
✨ @zlatineftimov
✨ @borislavasofronieva
✨ @klm_2113
✨ @totovaaneta

Как се участва:

С коментар в instagram.

Пълни правила:

🍂Eсента продължава да носи полъх на свежа мода и още много награди! 🎉

🎁Десет от включилите се в този GIVEAWAY ще имат шанса да си спечелят от специалните ни тениски Savex4Fashion 2021, както и сетове с продукти Savex!✨

За да се включите, е нужно да:
🍁Последвате @savexbg
🍁Напишете в коментар, кой е вашият фаворит сред продължилите 10 български модни бранда
🍁Да тагнете двама приятели, които също подкрепят българската мода.

✨Научете повече кои брандове продължиха в етап 2 и подкрепете своя фаворит на savex4fashion.bg ✨

Тегленето на печелившите се извършва след 13 ч. на 15.11.2021 г., измежду всички, изпълнили условията за  участие. Тегленето на печелившите се осъществява на случаен принцип, чрез софтуер, избран от Организатора.

Печелившите участници ще бъдат известени с коментар под техния такъв, с който са участвали. В коментара-съобщение, ще се съдържа имейл адрес на Организатора, на който печелившите участници, в срок от 5 дни, ще трябва да изпратят съобщение, след което Организаторът ще помоли печелившите за попълване на контактна форма включваща: имена, адрес и телефон за доставка на спечелената награда.

Обявяване на печелившите: обявяването на печелившите се извършва до 3 (три) дни от теглене на печелившите. Обявяването става чрез публикуване на пост в страницата https://www.instagram.com/savexbg/ и/или коментар в поста за Играта. В публикациите за обявяване на победителите ще бъдат споменати единствено профилите, с които са регистрирани в Instagram. Организаторът се ангажира пълният и окончателен списък на печелившите да бъде публикуван най-късно до 15.11.2021г, освен ако не възникнат обстоятелства, които не позволяват на Организатора да обяви окончателния списък до тази дата.

Наградите ще бъдат доставени с куриер, за сметка на Организатора, до всеки печеливш участник, в срок до 10 работни дни след изпращане на данните от печелившите включващи имена, адрес и телефон за доставка. Служителите на куриерската фирма ще посетят адреса на печелившия участник само веднъж. В случай че участникът не присъства на адреса и служителят на куриерската фирма не може да предаде наградата, то куриерите ще съхраняват в срок от 10 работни дни наградата в най-близкия им офис, откъдето печелившият участник трябва да я получи лично. Ако в срок от 10 работни дни печелившият участник не посети офиса на куриерската служба, за да си вземе наградата, същият губи право да получи наградата.

Наградите се получават само от лицето, изтеглено за печеливш. Не се допуска получаването на наградата от друго лице. Наградите се получават срещу подписване на приемо-предавателен протокол. 

Краен срок - 14 ноември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара