Спечелете 30 награди – Ferrari скутер за големи

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1. Georgi Spahiev
2. Милка Иванова
3. Цветана Вълчева
4. Jasmin Kalchev
5. Dimitar Stoychev
6. Маргарита Асенова
7. Веселин Вълчев
8. Ivaylo Georgiev
9. Svetla Raykova-Miteva
10. Iliya Bonev
11. Desislav Z. Yordanov
12. Emilia Kirianova
13. Мими Иванова
14. Роска Петрова
15. Grozdan Grozdanov
16. Mariela Bobokova-Vergine
17. Дани Миленов
18. Моника Дилянова
19. Petq Georgieva
20. Didi Staneva
21. Росен Цветанов
22. Георги Костадинов
23. Нели Илиева
24. Stoicho Nakov
25. Лидия Гавазова
26. Rajna Peeva
27. Petq Vezenkova
28. Marieta Dimitrova
29. Georgi Georgiev
30. Димитър Христов

Как се участва:

С коментар във фейсбук.

Пълни правила:

30-годишнината на Shell България ни изпълва с празнично настроение. Разкажи ни за своята първа среща с Shell и може да спечелиш една от 30 награди – Ferrari скутер за големи.

С нетърпение очакваме да чуем твоята история, а на 15.11. ще обявим късметлиите, които ще се радват на страхотните награди. 

Право на участие в Играта има всяко физическо лице с местоживеене в България, което е навършило 18-годишна възраст към датата на участието си в Играта и има профил във Фейсбук. Не могат да участват в Играта служителите на „Шел България“ ЕАД и на „Хатс Спот-Томпсон“ ЕООД, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи).

За да участва в Играта,  Участникът трябва публикува коментар под поста анонсиращ Играта на Фейсбук страницата на Shell България на https://www.facebook.com/ShellBulgaria/ в Периода на провеждане. Коментарът трябва да съдържа история във връзка с първото посещение на участника в Shell.

Организаторът не носи отговорност за съдържанието на предоставените от Участниците коментари. Участникът, предоставил коментар, носи отговорност за коректността на предоставената в него информация и за съответствието на тази информация с правилата на играта, закона и морала.

В Играта ще бъдат предоставени 30 (тридесет) награди, Ferrari скутер за големи.  

Всички Участници, които са изпълнили условията за участие в Играта в Периода на провеждане, участват в томбола, която ще се проведе на 15.11.2021 г. На случаен принцип ще бъде определени тридесет печеливши Участници, които получават награди от Играта.

Имената на спечелилите Участници ще бъдат обявени в срок до 48 часа след провеждане на томболата в отделен коментар под поста на Фейсбук страницата на Shell България.

Спечелилите Участници се задължават да предоставят на Организатора необходимата информация за получаване на наградата като изпрати на имейл адрес: shell@shellbulgaria.eu следните данни: име, адрес за доставка на спечелената награда и телефон за връзка. Участникът губи правото си да получи наградата в случай, че не е предоставил необходимата информация в срок от 10 дни след обявяването на печелившите.

Доставката на наградата се извършва по куриер за сметка на Организатора на посочения от Участника адрес в срок до 21 (двадесет и един) работни дни от датата на предоставяне на данните по т. 7.3. от настоящите Правила. Организаторът не носи отговорност за недоставяне на награда, ако в рамките 21-дневния срок Участникът не може да бъде открит на посочения адрес.

Краен срок - 14 ноември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара